Liquid facelift Boze blik

Ben je boos? Ben je humeurig? Niets is vervelender wanneer je gezichtsuitdrukking iets anders weergeeft in verhouding tot met je hoe je je van binnen voelt.

Wanneer het uiterlijk niet matched met innerlijk kan dat tot ongenoegen of onzekerheid leiden. Een veelgevraagde behandeling is dan ook om een ¨Boze blik¨ te herstellen.

 

Een boze blik is vaak het gevolg van diepe fronsrimpels en diepe voorhoofdsrimpels. Daarnaast kan volumeverlies in de lippen en lijntjes rondom de mond ook leiden tot een ´boze´ perceptie.

 

De oorzaak van een boze blik kan dus verschillende oorzaken hebben.

 

Het herstellen en behandelen van een boze blik begint met de volgende stappen:

 

 1. De oorzaak vaststellen van diepe rimpelvorming
 2. Waar stoor jij je zelf aan (de diepe frons, rimpelvorming boven de lippen, voorhoofdslijnen?)
 3. Hoe ziet jouw skincare regime eruit
 4. Hoe ziet jouw levensstijl eruit

 

Drs.V. zal door al deze punten lopen tijdens een eerste consult. Daarnaast wordt er een 3D scan gemaakt waarbij we in de huid kunnen kijken zodat we kunnen vaststellen waar volume verlies plaats heeft gevonden en wat de kwaliteit is van je huid op dit moment.

 

Drs.V heeft een unieke methode ontworpen om een boze blik effectief en langdurig te herstellen. Zodat jij eruit ziet zoals je je van binnen voelt; vrolijk en vol kracht.

 

Het behandelen van een boze blik valt binnen Drs.V.´s unieke en welbekende Carte Blanche (liquid facelift) methode waarbij de focus wordt gelegd op het gehele gezicht. Op deze manier wordt de oorzaak en het gevolg van het verouderingsproces aangepakt en de harmonie hersteld. Drs. Daria Voropai staat wereldwijd bekend om haar doeltreffende en natuurlijke resultaten.

BOCOUTURE

Drs. Daria Voropai werkt voor haar botuline toxine behandelingen met het merk BOCOUTURE. BOCOUTURE is momenteel de meest natuurlijke versie van botulinetoxine op de markt. Het grote voordeel van BOCOUTURE is dat men niet resistent kan worden voor botulinetoxine en dat mogelijke bijwerkingen zoals een allergische reactie tot een minimum beperkt worden. BOCOUTURE heeft hetzelfde effect als andere botulinetoxine merken. Het is ontwikkeld door het zeer bekende farmaceutische bedrijf Merz.

 

BELOTERO Hyaluronzuur fillers

Dokter Daria Voropai werkt met diverse hyaluronzuur fillers van het hoogkwalitatieve merk Belotero. Het BELOTERO® verschil is de combinatie van de Cohesive Polydensified Matrix (CPM®) technologie voor integratie in de huid waarbij de beweeglijkheid van het gezicht en de natuurlijke expressie in het gezicht wordt behouden BELOTERO®´s specifieke proces voor het maken van fillers volgens deze CPM® technologie resulteert in verschillende diktes van de fillers zodat we voor iedere zone met de juiste filler kunnen werken.

 

Hyaluronzuur fillers zijn van tijdelijke aard en het materiaal wordt door ons lichaam vanzelf afgebroken. Het effect houdt doorgaans 6-9 maanden aan. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat zal het resultaat op den duur langer aanhouden. De filler wordt prachtig door de huid opgenomen en geeft een natuurlijk resultaat. Hyaluronzuur fillers zijn ideaal voor het contouren van het gezicht en voor jongere cliënten zonder al te veel volume verlies en waarbij we voornamelijk focussen op het accentueren van bijvoorbeeld de jukbenen, lippen of kaaklijn. Daarnaast is deze filler zeer geschikt om diepere rimpels op te vullen.

Liquid facelift boze blik

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Waarom een liquid facelift voor het herstellen van een boze blik bij Dokter Daria Voropai in Amsterdam?

Waarom? Omdat deze behandeling de volledige harmonie in het gezicht hersteld. Drs.V. stelt een uniek behandelplan op om het gezicht op een natuurlijke wijze terug te brengen naar de jongere versie van jezelf. Drs.V. geeft terug wat tijd heeft weggenomen. Daarnaast haalt zij jouw unieke kenmerken naar voren en verbetert zij de kenmerken die het gezicht een ´ingevallen´ uitstraling geven. In het geval van een boze blik zal Drs.V. zich voornamelijk richten op het verzachten van rimpels, lijnen met spierontspannende injecties en het herstellen van volume verlies met fillers.

 

Het doel van deze behandeling is om een boze blik effectief en langdurig te herstellen zodat de cliënt er weer fris, vrolijk en uitgerust uitziet. Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden. Het herstellen van een boze blik bestaat vaak uit een combinatie behandeling van filler behandelingen, botuline toxine behandelingen en huidverbeterende behandelingen.

 

Er is niet één behandelplan voor iedereen. Boek jouw consult met Drs. Daria Voropai voor meer informatie over jouw persoonlijke behandelplan. Drs. Daria Voropai zorgt ervoor dat je de deur uit gaat met een fris, vrolijk en uitgerust uiterlijk.

Kosten

Onze tarieven

 • Boze blik
  € 1400

FAQ

Hoe ziet deze behandeling eruit?

Dit verschilt per persoon. Meestal bestaat de behandeling uit 3 stappen:

 1. Het verzachten van rimpels en lijnen met botuline toxine
 2. Het herstellen van verloren volume met Radiesse of Hyaluranic Acid Dermal Fillers
 3. Het verbeteren van fijne lijntjes en de huidtextuur met bijvoorbeeld Vivace Microneedling of IPL behandelingen.

Wordt deze behandeling in 1 keer uitgevoerd?

Dit verschilt per persoon. Injectable behandelingen bestaande uit een combinatie van fillers en botuline toxine kunnen meestal in 1 behandeling uitgevoerd worden. Huidverbeterende behandelingen worden separaat door de huidtherapeute uitgevoerd. Iedere cliënt is uniek en jouw cosmetische reis is geen ´one off´ trip naar Drs. V. Wij geloven in een lifetime behandelplan.

Wat maakt de Carte Blanche behandeling voor het herstellen van een boze blik zo bijzonder?

Het advies is gebaseerd op een volledige analyse van het gezicht, de anatomie, structuur van de schedel, vet opbouw in het gezicht en natuurlijk de natuurlijke gezichtsuitdrukkingen. Ieder persoon heeft verschillende features en verschillende expressies in het gezicht. Daarnaast speelt de anatomie van een individueel gezicht evenals een etniciteit een belangrijke rol.

 

Het is belangrijk om de kenmerken en de balans in het gezicht individueel in kaart te brengen en basis van deze analyse kunnen we het perfecte behandelplan opstellen. Iedere gezicht is uniek.

 

We kijken naar een totaalplaatje; cosmetische gezichtsverbetering gaat niet om 1 trip naar de kliniek, het is een langdurig plan wat naarmate we ouder worden steeds wordt gefinetuned. De focus ligt op het naar voren brengen van de sterke features en het verdoezelen van minder sterke features.

 

De Carte Blanche methode bestaat altijd uit diverse behandelingen waarbij we fillers en collageen boostende injecties gebruiken maar ook huid verbeterende behandelingen; dit alles gebaseerd op het Drs.V.´s ´sharp eagle eye´ en de juiste analyse.

Waarom is huidverbetering zo belangrijk?

Het antwoord is simpel. Een sterke mooie huid betekent dat er minder fillers nodig zijn.
Bij een boze blik kunnen huidverbeterende behandelingen bijvoorbeeld helpen om fijne lijntjes rondom de ogen of mond te egaliseren.

Wat is het resultaat van een Carte Blanche behandeling?

Een mooi fris gezicht wat in balans is zonder dat de uniekheid van het gezicht verloren gaat. Je zult genieten van een fris, uitgerust en vrolijk uiterlijk voor een zelfverzekerd gevoel. Dat is het doel van Drs.V. Het gaat er om dat je er precies zo uitziet als je je vanbinnen voelt. Ready to conquer the world. You will be you!

Met welke producten werkt Drs. Daria Voropai

Tijdens de Carte Blanche behandeling voor het herstellen van een boze blik, ook wel injectable facelift genoemd, wordt gebruik gemaakt van een combinatie van botuline toxine en hyaluronzuur fillers om volumeverlies te behandelen.

Waarom deze behandeling bij Drs. Daria Voropai?

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts. Door haar extensieve internationale vooropleidingen en ervaring binnen cosmetische geneeskunde is het lezen van gezichten haar specialisatie en geeft zij veel masterclasses aan collega’s. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden.

Hoe lang blijft het effect van botuline toxine aanwezig?

Afhankelijk van de behandelde zone blijft het effect van spierontspannende injecties tussen de 3-6 maanden zichtbaar. Rondom het ooggebied blijft het resultaat ongeveer 3-4 maanden zichtbaar en voor voorhoofdsrimpels, handen en oksels bijvoorbeeld kan het middels zelfs tot 6 maanden werkzaam zijn.

Doet een botuline toxine behandeling pijn?

Nee, de meeste cliënten ervaren deze behandeling als vrijwel pijnloos. De behandeling duurt slechts enkele minuten en de cosmetisch arts werkt met zeer fijne naaldjes waardoor de prikjes zelf hooguit als kleine speldenprikjes aanvoelen.

Is een behandeling met botuline toxine veilig?

Ja zeker. Het middel wordt al meer dan 30 jaar gebruikt en is zeer veilig. Uiteraard is het van belang om een arts te kiezen met ervaring en het is belangrijk om het protocol van de arts nauwkeurig op te volgen.

Wanneer is het resultaat van de Bocouture behandeling zichtbaar?

Botuline toxine laat even op zich wachten. Het resultaat start zichtbaar te worden na ongeveer 3-4 dagen, het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Het uiteindelijke resultaat houdt ongeveer 3-6 maanden aan, afhankelijk van de behandelde zone. Wanneer je vaker behandelingen met botuline toxine ondergaat dan zal het effect steeds langer aanhouden.

Wat is het nazorg protocol van een botuline toxine behandeling?

Na een behandeling bij Drs. Daria Voropai krijg je een nazorg protocol mee naar huis. Na een botuline toxine behandeling is het belangrijk om 24 uur niet te sporten, geen alcohol te drinken en extreem warme temperaturen zoals in de sauna te vermijden.

Kan Bocouture preventief ingezet worden?

Jazeker. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wanneer je op tijd met botuline toxine start kun je rimpelvorming in het behandelde gebied voorkomen. Door op tijd te beginnen blijft de huid rustig en wordt een sterke aanspanning van bepaalde spieren die uiteindelijk tot rimpelvorming kunnen leiden voorkomen. Wanneer de rimpel al een beetje zichtbaar is, is het zeker nog niet te laat. Botuline Toxine zal in dat geval effectief de rimpel verzachten.

Hoeveel ml filler is nodig voor een behandeling?

Dit is per persoon verschillend afhankelijk van de doelstellingen en de leeftijd. Doorgaans gebruikt Drs.V. tussen de 3 ml (voor de jongere cliënten) tot 8 ml per behandeling voor een liquid facelift. Drs. Daria Voropai werkt middels een protocol waarbij de harmonie van het gezichtsprofiel wordt hersteld. Afhankelijk van de doelstelling en indicatie wordt een passend behandelplan opgesteld.

Hoe bereid ik mij voor op een filler behandeling?

Bij een filler behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Tijdens de behandeling werken we met ijspacks om na het prikken de huid meteen te koelen. Daarnaast werkt Drs. Daria Voropai tijdens haar behandelingen zoveel mogelijk met een canule. Deze manier van prikken is de meest veilige manier en zorgt voor minder kans op blauwe plekjes. Wij adviseren je om een week voor de behandelingen te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Nazorg injectable behandeling

Het herstel na een filler behandeling verloopt vrij snel. Je geniet vrijwel meteen na de behandeling van het resultaat. Het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Direct na de behandeling kun je wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekjes. Na de behandeling krijg je een protocol mee naar huis met tips voor een zo snel mogelijke recovery van de behandeling.

 

 • Na de behandeling heeft de huid rust nodig. Breng de eerste dag na de behandeling geen make up aan en bescherm de huid goed tegen de zon met een SPF50.
 • Drink de eerste 24 uur geen alcohol en ga niet sporten. Vermijd ook extreme temperaturen zoals de zonnebank en sauna´s.
 • Wanneer je een pijnstiller nodig hebt kies dan voor paracetamol in plaats van aspirine of ibuprofen omdat de laatste twee een stimulerend effect kunnen hebben op blauwe plekken.

Consult

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

 

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

 

Na het consult kun je een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.