Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de plooien / lijnen die van de mondhoeken naar beneden lopen richting de kaaklijn. Wanneer de rimpels diep zijn lijkt het alsof de mondhoeken naar beneden hangen waardoor het gezicht een sippe of vermoeide uitstraling kan geven. Niets is vervelender wanneer je je super energiek en vrolijk voelt maar je gezicht eigenlijk iets anders zegt.

Marionetlijnen zijn simpelweg het gevolg van het verouderingsproces. Naarmate we ouder worden wint de zwaartekracht en neemt de stevigheid van de huid af. Daarnaast spelen factoren zoals huidverzorging, blootstelling aan de zon en levensstijl een rol in de mate van huidveroudering.

 

Volumeverlies en verslapping in dit gebied kan effectief hersteld worden met een filler behandeling. Zo geef je het gezicht terug wat het heeft verloren door de jaren heen. Na de behandeling van het gebied zijn de lijnen verzacht en gaan de mondhoeken weer omhoog, terug naar hoe het was. Het resultaat is een energieke en vrolijke uitstraling.

 

BELOTERO Hyaluronzuur fillers

Voor de behandeling van marionetlijnen werkt Drs. Daria Voropai met de innovatie hyaluronzuur filler BELOTERO. Het BELOTERO® verschil is de combinatie van de Cohesive Polydensified Matrix (CPM®) technologie voor integratie in de huid waarbij de beweeglijkheid van het gezicht en de natuurlijke expressie in het gezicht wordt behouden BELOTERO®´s specifieke proces voor het maken van fillers volgens deze CPM® technologie resulteert in verschillende diktes van de fillers zodat we voor iedere zone met de juiste filler kunnen werken.

 

Hyaluronzuur fillers zijn van tijdelijke aard en het materiaal wordt door ons lichaam vanzelf afgebroken. Het effect houdt doorgaans 6-9 maanden aan. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat zal het resultaat op den duur langer aanhouden. De filler wordt prachtig door de huid opgenomen en geeft een natuurlijk resultaat.

Fronsrimpels

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Hoeveel ml is nodig voor het herstellen van volumeverlies van de marionetlijnen

Voor het herstellen van de marionetlijnen hebben we ongeveer 1-2 ml filler nodig. Het herstellen van de marionetlijnen is vaak onderdeel van een totaal behandelplan waarbij we ook naar de kaaklijn, kin en de lippen kijken. Zo wordt de harmonie van het gezichtsprofiel volledig hersteld voor een mooi en fris resultaat. Tijdens een consult bij Drs. Daria Voropai zal een persoonlijk behandelplan opgesteld worden aan de hand van de indicatie en de wensen.

 

Consult bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

 

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

 

Na het consult kun je een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.

Kosten

Onze tarieven

  • Marionetlijnen
    € 780

FAQ

Hoe bereid ik mij voor op een filler behandeling?

Bij een filler behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Een filler behandeling voor de marionetlijnen is een snelle en simpele injectable behandeling. Tijdens de behandeling werken we met ijs packs om na het prikken de huid meteen te koelen.

 

Wij adviseren je om een week voor de behandelingen te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Nazorg injectable behandeling

Het herstel na een filler behandeling verloopt vrij snel. Je geniet vrijwel meteen na de behandeling van het resultaat. Het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Direct na de behandeling kun je wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekjes. Na de behandeling krijg je een protocol mee naar huis met tips voor een zo snel mogelijke recovery van de behandeling.

 

  • Na de behandeling heeft de huid rust nodig. Breng de eerste dag na de behandeling geen make up aan op het behandelde gebied en bescherm de huid goed tegen de zon met een SPF50.
  • Drink de eerste 24 uur geen alcohol en ga niet sporten. Vermijd ook extreme temperaturen zoals de zonnebank en sauna´s.
  • Wanneer je een pijnstiller nodig hebt kies dan voor paracetamol in plaats van aspirine of ibuprofen omdat de laatste twee een stimulerend effect kunnen hebben op blauwe plekken.

Duur resultaat marionetlijnen

Het effect van een filler behandeling voor de marionetlijnen is doorgaans 9-12 maanden zichtbaar. Hierna kan een vervolgbehandeling wenselijk zijn. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat voor de marionetlijnen dan zal het resultaat steeds langer aanhouden.

Over Drs. Daria Voropai

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Ze werkt vanuit haar prachtige kliniek aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden. Dr.V. wordt daarom ook ´The beauty world´s best kept secret´ genoemd.