Jouw bezoek

Onze levensstijl en het natuurlijke verouderingsproces hebben invloed op ons uiterlijk. Je zult Drs. V. vaak horen zeggen ¨Ik kan het verouderingsproces niet terug draaien maar ik kan je wel geven wat tijd heeft weggenomen¨. Drs. Daria Voropai zal jouw gezichts kenmerken tot in detail bestuderen en de beste versie van jezelf naar voren brengen. De cosmetische ´journey´ bestaat niet uit 1 bezoek naar de kliniek maar resultaten worden behaald over een langere periode. Zo kun je rekenen op een langdurig en natuurlijk resultaat.

 

Drs. Voropai start ieder behandelplan met de Vectra 3D scan. Kennis van de anatomie is één ding maar de huid echt van binnen zien is nog beter. Deze innovatieve scan laat ons de huidkwaliteit zien evenals volume verlies. Deze scan vormt een goed vertrekpunt voor het behandelplan en het geeft ons de mogelijkheid om resultaten te meten en te visualiseren. Het beste resultaat komt voort uit kennis, ervaring, en een zeer scherp artistiek oog.

Plan

Een individueel behandelplan bestaat meestal uit een combinatie van huidverbeterende behandelingen en diverse soorten dermal fillers om het mooiste en meest natuurlijke resultaat te behalen. Drs. Voropai werkt alleen met de meest kwalitatieve filler merken en technologieën voor het beste resultaat. De eerste stap is meestal het verbeteren van de huidkwaliteit. De huid is jouw canvas. De huid is ons grootste orgaan en daarom moeten we de gezondheid van de huid waarborgen en verbeteren. Dit kan middels verschillende behandelingen zoals IPL en andere regeneratieve behandelingen. De huid moet sterk, gezond en fris zijn voordat we over gaan op de volgende stappen in het behandelplan zoals het bouwen van structuur en versteviging met Radiesse en het herstellen van verloren volume met dermal fillers.