Neuslippenplooi

De neuslippen plooi is de plooi die van de neusvleugels naar de mondhoeken loopt. Deze plooi vormt zich door de vele bewegingen van het gezicht, het verouderingsproces maar ook als gevolg van verzakking van het wanggebied.

Filler behandeling neuslippenplooi bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam

Een diepe neuslippen plooi kan het gezicht een norse en vermoeide uitstraling geven. We kunnen de neuslippen plooi mooi verbeteren met een filler behandeling. Afhankelijk van de diepte van de neuslippen plooi maakt Drs. Daria Voropai een keuze tussen het behandelen van de plooi zelf of door juist het behandelen van de jukbenen. In sommige gevallen is een combinatie behandeling de beste oplossing.

 

Techniek Drs. Daria Voropai in Amsterdam voor het behandelen van de neuslippenplooi

In het geval van de neuslippen plooi wordt vaak gedacht dat er filler wordt geïnjecteerd in de neuslippen plooi zelf maar dat is niet altijd de beste techniek. Wanneer de plooi het gevolg is van verslapping van de jukbenen / wanggebied verkrijgen we het mooiste resultaat door juist het volume in de jukbenen te herstellen. Hierdoor krijgt het gezicht een lift en wordt de neuslippen plooi meteen minder zichtbaar. Zo geniet je niet alleen van een zachtere neuslippenplooi maar ook van mooie krachtige jukbenen voor een fris en uitgerust resultaat.

 

Filler keuze voor het behandelen van de neuslippenplooi en het herstellen van volumeverlies van de jukbenen

Tijdens het verouderingsproces verliezen we volume in het wanggebied dit resulteert tevens in een diepere neuslippenplooi. Ons lichaam produceert, naarmate we ouder worden, minder collageen en onze botten worden geleidelijk aan kleiner. Volle, hoge jukbeenderen geven het gezicht een jeugdige en energieke uitstraling en een lift van de neuslippenplooi. Drs. V. zal jouw gezicht eerst analyseren en passend bij jouw gezicht de juiste behandeling adviseren.

 

Bij jongere cliënten is een filler behandeling op basis van hyaluronzuur voldoende om minimaal volumeverlies te herstellen of om simpelweg de contouren van de jukbeenderen te versterken. Een filler behandeling voor de jukbenen geeft meteen een subtiele lift van de neuslippenplooi.

 

Indien er sprake is van echt volumeverlies dat zich uit in een verslapping van het wanggebied waardoor een vermoeid en somber uiterlijk zichtbaar wordt. Dan zal een combinatie van verschillende behandelingen het beste resultaat geven. Zo zal het gebruik van biologische stimulatoren zoals Radiesse, welke de lichaamseigen collageenproductie en cel regeneratie boosten daarnaast een lift geven. Dermal fillers (BELOTERO) op basis van hyaluronzuur kunnen de verloren volume herstellen en weer de prachtige contour van het jukbeen teruggeven. Drs. Daria Voropai adviseert een eerlijke en vakkundige aanpak voor jou.

 

BELOTERO Hyaluronzuur fillers

Het BELOTERO® verschil is de combinatie van de Cohesive Polydensified Matrix (CPM®) technologie voor integratie in de huid waarbij de beweeglijkheid van het gezicht en de natuurlijke expressie in het gezicht wordt behouden BELOTERO®´s specifieke proces voor het maken van fillers volgens deze CPM® technologie resulteert in verschillende diktes van de fillers zodat we voor iedere zone met de juiste filler kunnen werken.

 

Hyaluronzuur fillers zijn van tijdelijke aard en het materiaal wordt door ons lichaam vanzelf afgebroken. Het effect houdt doorgaans 6-9 maanden aan. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat zal het resultaat op den duur langer aanhouden. De filler wordt prachtig door de huid opgenomen en geeft een natuurlijk resultaat. Hyaluronzuur fillers zijn ideaal voor het contouren van het gezicht en voor jongere cliënten zonder al te veel volume verlies en waarbij we voornamelijk focussen op het accentueren van bijvoorbeeld de jukbenen, lippen of kaaklijn.

Neuslippenplooi

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Radiesse fillers

RADIESSE is een dermale filler die helpt voor het verminderen van rimpels en het herstellen van volume. Het is de eerste FDA geaccordeerde dermale filler voor het gezicht en ook voor sommige zones van het lichaam. De filler bevat collageen; dit is de belangrijkste proteïne in onze huid die er voor zorgt dat de huid stevig, jong en vol is. Tijdens het verouderingsproces neemt ons eigen collageen af wat zorgt voor verzakkingen.

 

RADIESSE is een collageen stimulator. Het stimuleert het lichaam om zelf meer collageen aan te maken voor een fris en vol resultaat. Het fijne van RADIESSE is dat filler beetje bij beetje wordt vervangen door nieuw eigen aangemaakt collageen. Het effect van RADIESSE houdt langer aan dan hyaluronzuurfillers. RADIESSE wordt echt ingezet om volumeverlies te herstellen en de structuur van het gezicht sterker te maken.

 

Dermal fillers (BELOTERO) op basis van hyaluronzuur worden naast Radiesse ingezet om jou weer de prachtige contour van het jukbeen teruggeven. Met Hyaluronzuur kan het gezicht prachtig gesculpt worden.

 

Deze behandeling geeft terug wat tijd heeft weggenomen indien je last hebt van verloren volume. De jeugdigheid in het gezicht wordt effectief en langdurig hersteld. Daarnaast is deze behandeling geliefd omdat de contouren van het gezicht meer naar voren worden gehaald. Hoge jukbenen geven het gezicht een krachtig karakter en verminderen direct de neuslippenplooi.

 

Wanneer de neuslippenplooi zeer diep is kan er ook direct in dit gebied geïnjecteerd worden met een hyaluronzuur filler. Drs. Daria Voropai zal een passend behandelplan voor je opstellen.

 

Consult bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

 

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

 

Na het consult kunt u een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.

Kosten

Onze tarieven

  • Neuslippenplooi
    € 780

FAQ

Hoe bereid ik mij voor op een filler behandeling?

Bij een filler behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Tijdens de behandeling werken we met ijs packs om na het prikken de huid meteen te koelen. Daarnaast werkt Drs. Daria Voropai tijdens haar behandelingen zoveel mogelijk met een canule. Deze manier van prikken is de meest veilige manier en zorgt voor minder kans op blauwe plekjes. Wij adviseren je om een week voor de behandelingen te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Nazorg injectable behandeling

Het herstel na een filler behandeling verloopt vrij snel. Je geniet vrijwel meteen na de behandeling van het resultaat. Het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Direct na de behandeling kun je wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekjes. Na de behandeling krijg je een protocol mee naar huis met tips voor een zo snel mogelijke recovery van de behandeling.

 

  • Na de behandeling heeft de huid rust nodig. Breng de eerste dag na de behandeling geen make up aan en bescherm de huid goed tegen de zon met een SPF50.
  • Drink de eerste 24 uur geen alcohol en ga niet sporten. Vermijd ook extreme temperaturen zoals de zonnebank en sauna´s.
  • Wanneer je een pijnstiller nodig hebt kies dan voor paracetamol in plaats van aspirine of ibuprofen omdat de laatste twee een stimulerend effect kunnen hebben op blauwe plekken.

Over Drs. Daria Voropai

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Ze werkt vanuit haar prachtige kliniek aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden. Dr.V. wordt daarom ook ´The beauty world´s best kept secret´ genoemd.