Liquidfacelift trieste blik

Als gevolg van het verouderingsproces treedt er verzakking op in het gezicht en verslapping van de huid. Dit kan een ¨trieste blik¨ veroorzaken. Ogen kunnen naar beneden zakken, volume verlies in de slapen kan een trieste blik veroorzaken maar ook afhangende mondhoeken, putjes op de kin of volume verlies in de jukbenen kan het gezicht een ´trieste´ uitdrukking geven.

Het herstellen en behandelen van een trieste blik begint met de volgende stappen:

 

 1. De oorzaak van de trieste blik
 2. Waar stoor jij je zelf aan (zijn het hangende oogleden? Is het een diepe neuslippen plooi?)
 3. Hoe ziet jouw skincare regime eruit
 4. Hoe ziet jouw levensstijl eruit

 

Drs.V. zal door al deze punten lopen tijdens een eerste consult. Daarnaast wordt er een 3D scan gemaakt waarbij we in de huid kunnen kijken zodat we kunnen vaststellen waar volume verlies plaats heeft gevonden en wat de kwaliteit is van je huid op dit moment.

 

Drs.V heeft een unieke methode ontworpen om een trieste blik effectief en langdurig te herstellen. Zodat jij eruit ziet zoals je je van binnen voelt; vrolijk en vol kracht.

 

Het behandelen van een trieste blik valt binnen Drs.V.´s unieke en welbekende Carte Blanche (liquid facelift) methode waarbij de focus wordt gelegd op het gehele gezicht. Op deze manier wordt de oorzaak en het gevolg van het verouderingsproces aangepakt en de harmonie hersteld. Drs. Daria Voropai staat wereldwijd bekend om haar doeltreffende en natuurlijke resultaten.

Waarom een liquid facelift voor het herstellen van een trieste blik bij Dokter Daria Voropai in Amsterdam?

Waarom? Omdat deze behandeling de volledige harmonie in het gezicht hersteld. Drs.V. stelt een uniek behandelplan op om het gezicht op een natuurlijke wijze terug te brengen naar de jongere versie van jezelf. Drs.V. geeft terug wat tijd heeft weggenomen. Daarnaast haalt zij jouw unieke kenmerken naar voren en verbetert zij de kenmerken die het gezicht een ´trieste´ uitstraling geven.

 

Het doel van deze behandeling is om een trieste gezichtsuitdrukking effectief en langdurig te herstellen zodat de cliënt er weer fris en mooi uitgerust uitziet. Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden. Het herstellen van een trieste blik bestaat vaak uit een combinatie behandeling van filler behandelingen, skinboosters, huidverbeterende behandelingen en spierontspannende injecties.

 

Er is niet één behandelplan voor iedereen. Boek jouw consult met Drs. Daria Voropai voor meer informatie over jouw persoonlijke behandelplan. Drs. Daria Voropai zorgt ervoor dat je de deur uit gaat met een fris, sterk en uitgerust uiterlijk.

 

 

Ultherapy

Preventie is de sleutel tot het maximaal vertragen van het verouderingsproces. Een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie. Met Ultherapy® is er geen chirurgische ingreep nodig om hangende oogleden, de verslapte huid in de hals en in het gezicht en fijne lijntjes in je decolleté te verminderen. Deze innovatieve behandeling met geluidsgolven stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en zorgt zo voor een liftend en verstrakkend effect. Ultherapy® helpt je huid om op een natuurlijke manier strakker en steviger te worden! De behandeling is goedgekeurd door de FDA om op een veilige en effectieve wijze de huid te verstrakken en te liften. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 1.5 miljoen Ultherapy behandeling uitgevoerd. Ultherapy mag ingezet worden voor de volgende behandelzones:

 

 1. Het liften en contouren van het onder / boven gezicht
 2. Kin gebied (onderkin)
 3. Nek
 4. Decolleté
 5. Wenkbrauwlift
 6. Lip lift
 7. Bil lift
 8. Knie lift

Ultherapy® stimuleert ons eigen collageen en voorkomt verzakking van de behandelde gebieden in de toekomst. Ultherapy® maakt gebruikt van micro-gefocuste echografie om een thermisch effect onder de huid te genereren. Dit effect brengt het eigen proces van collageen aanmaak in het lichaam op gang waardoor langdurige resultaten bereikt kunnen worden.

De behandeling hoeft slechts één keer in de 2 jaar te worden uitgevoerd. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen.

 

Cosmetisch arts KNMG Drs. Daria Voropai is DE specialist op het gebied van Ultherapy.

 

In binnen en buitenland geeft ze, als Key Opininieleider Ultherapy workshops en lezingen over deze innovatieve FDA goedgekeurde behandeling. Binnen Kalea Clinic hebben we dan ook eigen innovatieve protocollen om te zorgen dat je resultaat zo goed mogelijk is.

 

Ultherapy hoort in ieder persoonlijk behandelplan thuis. Collageen is de sleutel naar een stralende en frisse huid en Ultherapy is dé nummer 1 behandeling om dat te realiseren.

Trieste blik

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

BELOTERO Hyaluronzuur fillers

Dokter Daria Voropai werkt met diverse hyaluronzuur fillers van het hoogkwalitatieve merk Belotero. Het BELOTERO® verschil is de combinatie van de Cohesive Polydensified Matrix (CPM®) technologie voor integratie in de huid waarbij de beweeglijkheid van het gezicht en de natuurlijke expressie in het gezicht wordt behouden BELOTERO®´s specifieke proces voor het maken van fillers volgens deze CPM® technologie resulteert in verschillende diktes van de fillers zodat we voor iedere zone met de juiste filler kunnen werken.

 

Hyaluronzuur fillers zijn van tijdelijke aard en het materiaal wordt door ons lichaam vanzelf afgebroken. Het effect houdt doorgaans 6-9 maanden aan. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat zal het resultaat op den duur langer aanhouden. De filler wordt prachtig door de huid opgenomen en geeft een natuurlijk resultaat. Hyaluronzuur fillers zijn ideaal voor het contouren van het gezicht en voor jongere cliënten zonder al te veel volume verlies en waarbij we voornamelijk focussen op het accentueren van bijvoorbeeld de jukbenen, lippen of kaaklijn.

 

RADIESSE

RADIESSE is een dermale filler die helpt voor het verminderen van rimpels en het herstellen van volume. Het is de eerste FDA geaccordeerde dermale filler voor het gezicht en ook voor sommige zones van het lichaam. De filler bevat collageen; dit is de belangrijkste proteïne in onze huid die er voor zorgt dat de huid stevig, jong en vol is. Tijdens het verouderingsproces neemt ons eigen collageen af wat zorgt voor verzakkingen. RADIESSE is een collageen stimulator. Het stimuleert het lichaam om zelf meer collageen aan te maken voor een fris en vol resultaat. Het fijne van RADIESSE is dat filler beetje bij beetje wordt vervangen door nieuw eigen aangemaakt collageen. Het effect van RADIESSE houdt langer aan dan hyaluronzuurfillers. RADIESSE wordt echt ingezet om volumeverlies te herstellen en de structuur van het gezicht sterker te maken.

 

BOCOUTURE

Drs. Daria Voropai werkt voor haar botuline toxine behandelingen met het merk BOCOUTURE. BOCOUTURE is momenteel de meest natuurlijke versie van botulinetoxine op de markt. Het grote voordeel van BOCOUTURE is dat men niet resistent kan worden voor botulinetoxine en dat mogelijke bijwerkingen zoals een allergische reactie tot een minimum beperkt worden. BOCOUTURE heeft hetzelfde effect als andere botulinetoxine merken. Het is ontwikkeld door het zeer bekende farmaceutische bedrijf Merz.

 

Afhankelijk van jouw wens en de indicatie bepaal je samen met Drs. Daria Voropai het juiste product. Vaak is een combinatie behandeling het beste.

 

Filler behandeling extra veilig met behulp van Bsure DNA test

Een filler behandeling bij Drs. Daria Voropai is zeer veilig. Echter kan het voorkomen dat je een genetische aanleg hebt waarbij het afweersysteem extreem reageert op fillers met een allergische reactie als gevolg.

 

Volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken ontwikkeld gemiddeld 2 op de 100 cliënten complicaties bij behandelingen met fillers als gevolg van een afstotingsreactie. Gelukkig kunnen we testen of jij één van degenen zou kunnen zijn die een grotere kans heeft op complicaties bij filler behandelingen.

 

Hiervoor werkt Drs. Daria Voropai met de Bsure test; een hoogkwalitatieve DNA test. Het wetenschappelijk team van Bsure heeft al meer dan 6 jaar onderzoek gedaan naar het verband tussen filler behandelingen en complicaties. Uit dit onderzoek is gebleken dat een combinatie van twee specifieke genen kan leiden tot complicaties. Met de Bsure DNA test kunnen we kijken of deze genen in jouw DNA voorkomen.

 

De Bsure DNA test is simpel. Tijdens een consult wordt er wat speeksel afgenomen. Dit speeksel wordt naar het lab gestuurd voor een analyse en na ongeveer 2 weken ontvangt je het resultaat van de arts.

 

De test kan in de kliniek worden afgenomen maar je kunt de test ook ophalen en thuis uitvoeren aan de hand van de bijgevoegde instructies.

 

Onderga je voor de eerste keer een filler behandeling dan raden wij je absoluut aan om de Bsure test uit te voeren. Voor jouw en onze veiligheid. Heb je eerder filler behandelingen gehad zonder complicaties dan is de kans kleiner dat je in de toekomst klachten zult ondervinden van een nieuwe filler behandeling. Voor 100% zekerheid raden wij je aan om alsnog de test te ondergaan.

 

Jouw DNA is bij de geboorte bepaald en kan niet veranderen. De test is dus éénmalig.

FAQ

Wat is het resultaat van een Carte Blanche behandeling?

Een mooi fris gezicht wat in balans is zonder dat de uniekheid van het gezicht verloren gaat. Je zult genieten van een fris, uitgerust en jonger uiterlijk voor een zelfverzekerd gevoel. Dat is het doel van Drs.V. Het gaat er om dat je er precies zo uitziet als je je vanbinnen voelt. Ready to conquer the world. You will be you!

Met welke producten werkt Drs. Daria Voropai?

Tijdens de Carte Blanche behandeling voor het herstellen van een trieste blik, ook wel injectable facelift genoemd, wordt gebruik gemaakt van een combinatie van collageen stimulerende middelen zoals hyaluronzuur fillers en RADIESSE die het collageen niveau in de huid herstellen en direct een liftend effect hebben. Skinboosters worden ingezet om de huid van binnenuit in optimale conditie te brengen en als laatste stap kunnen we gebruik maken van botulinetoxine (BOCOUTURE), deze ontspant de mimische spieren (denk aan kraaienpootjes, frons en voorhoofdslijnen) en geeft weer rust in het gezicht.

Waarom deze behandeling bij Drs. Daria Voropai?

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts. Door haar extensieve internationale vooropleidingen en ervaring binnen cosmetische geneeskunde is het lezen van gezichten haar specialisatie en geeft zij veel masterclasses aan collega’s. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden.

Hoeveel ml is nodig voor een behandeling?

Dit is per persoon verschillend afhankelijk van de doelstellingen en de leeftijd. Doorgaans gebruikt Drs.V. tussen de 3 ml (voor de jongere cliënten) tot 8 ml per behandeling voor een liquid facelift. Drs. Daria Voropai werkt middels een protocol waarbij de harmonie van het gezichtsprofiel wordt hersteld. Afhankelijk van de doelstelling en indicatie wordt een passend behandelplan opgesteld.

Hoe bereid ik mij voor op een filler behandeling?

Bij een filler behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Tijdens de behandeling werken we met ijspacks om na het prikken de huid meteen te koelen. Daarnaast werkt Drs. Daria Voropai tijdens haar behandelingen zoveel mogelijk met een canule. Deze manier van prikken is de meest veilige manier en zorgt voor minder kans op blauwe plekjes. Wij adviseren je om een week voor de behandelingen te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Nazorg injectable behandeling

Het herstel na een filler behandeling verloopt vrij snel. Je geniet vrijwel meteen na de behandeling van het resultaat. Het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Direct na de behandeling kun je wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekjes. Na de behandeling krijg je een protocol mee naar huis met tips voor een zo snel mogelijke recovery van de behandeling.

 

 • Na de behandeling heeft de huid rust nodig. Breng de eerste dag na de behandeling geen make up aan en bescherm de huid goed tegen de zon met een SPF50.
 • Drink de eerste 24 uur geen alcohol en ga niet sporten. Vermijd ook extreme temperaturen zoals de zonnebank en sauna´s.
 • Wanneer je een pijnstiller nodig hebt kies dan voor paracetamol in plaats van aspirine of ibuprofen omdat de laatste twee een stimulerend effect kunnen hebben op blauwe plekken.

Consult

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

 

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

 

Na het consult kun je een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.