Facials

Een maandelijkse facial voor je gezicht is als gym voor je lijf! Niets is belangrijker om je huid met regelmaat aandacht te geven. Tijdens iedere facial wordt de huid grondig gereinigd en optimaal gehydrateerd en vertroeteld. Je geniet van een prachtige glow na je facial!

Tijdens facials werken wij met het prachtige merk CRAITH LAB. Met CRAITHLAB ervaar je de kracht van de epigenetische wetenschap in professionele cosmetica. Binnen Kalea Clinic kun je kiezen uit twee verschillende CRAITHLAB facials. Onze huidspecialiste helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Naast de facials bieden wij ook het ruime CRAITHLAB assortiment voor thuisproducten aan.

 

Craith lab Blue Balance

Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van effectieve ingrediënten en probiotica die in zeer korte tijd maximale resultaten geven. De Blue line is zeer geschikt voor een jeugdige (acne) huid, maar ook voor een rijpere, gestreste huid. De behandeling bevat een masker voor extra hydratatie.

  • Hydraterend
  • Kalmerend
  • Beschermend

 

Craith lab Golden Glow Facial

De impact van de omgeving op de huid en het gebrek aan tijd om goed voor onze huid te zorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid eronder lijdt. Ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd maximale resultaten willen behalen.

  • Regenerend
  • Hydraterend
  • Beschermend
Facials

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´