Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdrimpeltjes en lijntjes zijn het gevolg van expressie en het verouderingsproces. Wanneer de lijnen dieper worden kan het zijn dat je je hieraan stoort. Voorhoofdsrimpels kunnen het gezicht een vermoeide, boze of verdrietige uitstraling geven. Deze rimpeltjes zijn gelukkig goed behandelbaar en we kunnen deze herstellen en zo terug geven wat de tijd heeft weggenomen.

Behandeling van rimpels voorhoofd bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam

Afhankelijk van de diepte van de rimpels en de oorzaak zal Drs. Daria Voropai een persoonlijk behandelplan opstellen.

 

Wanneer de rimpels het gevolg zijn van een uitgesproken mimiek is een behandeling met botuline toxine de oplossing. Wanneer rimpeltjes alleen zichtbaar zijn bij bepaalde gezichtsexpressies kunnen we er met BOCOUTURE voor zorgen dat de spiertjes in het te behandelen gebied minder samentrekken. Zo wordt de huid gladder en strakker en wordt verdere rimpelvorming voorkomen.

 

Wanneer de rimpel dieper is en zichtbaar is zonder dat je de wenkbrauwen omhoog trekt wordt de rimpel meestal eerst behandeld met een filler. Met een filler kunnen we de rimpel mooi opvullen en verbeteren we de huidkwaliteit. Een filler op basis van hyaluronzuur zorgt voor extra verzorging van een drogere en verouderde huid. Drs. Daria Voropai werkt met het hoogkwalitatieve fillermerk BELOTERO. Na het vullen van de rimpel met een filler kunnen tijdelijke spierontspanners (BOCOUTURE) gebruikt worden om de voorhoofdsrimpels verder te verzachten.

Waarom een behandeling met Botuline Toxine?

Een spierontspannende injectable behandeling helpt om de mimische spieren te laten ontspannen en is één van de meest gevraagde behandelingen. Botuline Toxine bevat eiwitten die inwerken op de zenuwcellen en dit middel wordt voor verschillende medische toepassingen ingezet. Voor cosmetische doeleinden wordt de stof verdund.

 

Deze behandeling is erg veilig en wordt al tientallen jaren uitgevoerd. De behandeling wordt voor cosmetische doeleinden gebruikt om expressie rimpels te verminderen door spieren te laten ontspannen. De prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier wordt verminderd, waardoor de spier minder sterk kan samentrekken. Dit resulteert in een gladdere huid en minder rimpels.

 

Deze behandeling kan tevens preventief worden ingezet om het verouderingsproces maximaal te vertragen.

 

Voorhoofdrimpels

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Kosten

Onze tarieven

  • Voorhoofdsrimpels
    € 210

FAQ

Met welk merk botuline toxine werkt Drs. Daria Voropai in Amsterdam?

Drs. Daria Voropai werkt voor haar spierontspannende injectable behandelingen met het merk BOCOUTURE. BOCOUTURE is momenteel de meest natuurlijke en pure versie van botulinetoxine op de markt. Het grote voordeel van BOCOUTURE is dat je niet resistent kan worden voor botulinetoxine en dat mogelijke bijwerkingen zoals een allergische reactie tot een minimum beperkt worden. BOCOUTURE heeft hetzelfde effect als andere botulinetoxine merken. Het is ontwikkeld door het zeer bekende farmaceutische bedrijf Merz.

Hoe lang blijft het effect van botuline toxine aanwezig?

Afhankelijk van de behandelde zone blijft het effect tussen de 3-6 maanden zichtbaar. Rondom het ooggebied blijft het resultaat ongeveer 3-4 maanden zichtbaar en voor voorhoofdsrimpels, handen en oksels bijvoorbeeld geniet je vaak tot wel 6 maanden van het resultaat.

Doet een botuline toxine behandeling pijn?

Nee, de meeste cliënten ervaren deze behandeling als vrijwel pijnloos. De behandeling duurt slechts enkele minuten en de cosmetisch arts werkt met zeer fijne naaldjes waardoor de prikjes zelf hooguit als kleine speldenprikjes aanvoelen.

Is een behandeling met botuline toxine veilig?

Ja zeker. Het middel wordt al meer dan 30 jaar gebruikt en is zeer veilig. Uiteraard is het van belang om een arts te kiezen met ervaring en het is belangrijk om het protocol van de arts nauwkeurig op te volgen.

Wanneer is het resultaat van de Bocouture behandeling zichtbaar?

Botuline toxine laat even op zich wachten. Het resultaat start zichtbaar te worden na ongeveer 3-4 dagen, het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Het uiteindelijke resultaat houdt ongeveer 3-6 maanden aan, afhankelijk van de behandelde zone. Wanneer je vaker behandelingen met botuline toxine ondergaat dan zal het effect steeds langer aanhouden.

Wat is het nazorg protocol van een botuline toxine behandeling?

Na een behandeling bij Drs. Daria Voropai krijg je een nazorg protocol mee naar huis. Na een botuline toxine behandeling is het belangrijk om 24 uur niet te sporten, geen alcohol te drinken en extreem warme temperaturen zoals in de sauna te vermijden.

Kan Bocouture preventief ingezet worden?

Jazeker. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wanneer je op tijd met botuline toxine start kun je rimpelvorming in het behandelde gebied voorkomen. Door op tijd te beginnen blijft de huid rustig en wordt een sterke aanspanning van bepaalde spieren die uiteindelijk tot rimpelvorming kunnen leiden voorkomen. Wanneer de rimpel al een beetje zichtbaar is, is het zeker nog niet te laat. Botuline Toxine zal in dat geval effectief de rimpel verzachten.

Consult

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

Na het consult kun je een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.