Body injectables

Summer bodies are made in winter. Heb jij een gezonde levensstijl qua dieet en sport maar stoor je je nog steeds aan verslapping op het lichaam? Ontdek dan de kracht van Drs. Daria Voropai´s body behandelingen en maak kennis met haar Profhilo body en Hyperdiluted Radiesse behandelingen. Drs. Daria Voropai is een zeer gerenommeerd cosmetisch arts KNMG met haar eigen boutique kliniek te Amsterdam.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een behandeling voor zowel het gelaat als het lichaam om huidverslapping te herstellen. Door het injecteren van puur hyaluronzuur zorgt Profhilo er voor dat een uitgedroogde huid weer vol en stevig wordt. Daarnaast stimuleert het hyaluronzuur tevens het lichaam om collageen en elastine aan te maken. De kwaliteit van de huid zal aanzienlijk verbeteren en verstrakken. Daarnaast zal de huid egaler aandoen. Profhilo is geen filler, het lichaam wordt zelf aan het werk gezet om de huid van binnenuit de verbeteren, te hydrateren en te verstrakken.

 

Welke gebieden kunnen we behandelen met Profhilo body?

Profhilo body kan toegepast worden voor onder andere de hals, armen, buik en benen (knieën). Tijdens het verouderingsproces gaat de huid langzaam aan zakken door verslapping en Profhilo helpt om de huid weer aanzienlijk steviger te maken en te liften. Vooral bij de buik, knieën en armen zien we vaak de eerste tekenen van de verslapping. Profhilo helpt om de veerkracht van de huid te hertellen en lijnen & rimpeltjes te verminderen.

Body injectables

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Huidverjonging? Professionele huidbehandeling met Profhilo

Tijdens de eerste weken na de Profhilo behandeling, wordt het resultaat nog gevormd en je huid verstrakt. Echter is het zo dat er na de eerste behandeling wel al resultaat zichtbaar is. Je huid straalt en voelt steviger aan. Ook zal je er, door verfijnde en verzachte rimpels, jonger uitzien. Bovendien kan eventuele acne verminderd zijn door de Profhilo behandeling, omdat je huid van binnenuit verbeterd wordt.

 

Het wordt aangeraden om de dagen na de behandeling niet te sporten of zware dingen te tillen, omdat er niet te veel spanning op je gezicht mag komen te staan. Verder mag er op het behandelde gebied niet gewreven of gemasseerd worden. Daarnaast wordt het afgeraden om twee weken na de behandeling naar de sauna te gaan of te zonnen, UV-straling beïnvloedt namelijk het resultaat.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een mooi resultaat?

Een Profhilo behandeling bestaat meestal uit 3 sessies. We starten op dag 1, er volgt een herhaling op dag 30 en op dag 90 kan er nog een laatste top up nodig zijn. De behandeling is vrijwel pijnloos en er is geen downtime. In de weken na de eerste behandeling zal de huid zichzelf verstrakken en verstevigen doordat het lichaam zelf aan het werk wordt gezet. Een maand na iedere sessie zul je zichtbare resultaten waarnemen. Het eindresultaat is een maand na de laatste sessie zichtbaar. Om het resultaat bij te houden adviseren we jaarlijks 1 of 2 herhaal behandelingen.

 

Bijwerkingen Profhilo

Bij een Profhilo behandeling wordt er puur hyaluronzuur geïnjecteerd, deze stof komt van nature voor in ons lichaam en wordt daarom geheel geaccepteerd. Zoals met iedere injectable behandeling is er een kans op milde zwelling, roodheid en blauwe plekjes. Na een paar dagen trekt dit bij. Stop uit voorzorg een week voor de behandeling met het gebruik van ibuprofen en aspirines om de kans op blauwe plekjes te verminderen. Kies liever voor paracetamol.

FAQ

Wat is Radiesse Hyper-Diluted

Radiesse Hyper-Diluted is een zeer veilige FDA geaccordeerde dermale filler die bestaat uit op calcium gebaseerde microsferen die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleert.

Welke gebieden kunnen we behandelen met Radiesse Hyper-Diluted?

Radiesse Hyper-Diluted kan toegepast worden voor onder andere de hals, decolleté, armen, benen, buik en billen. Daarnaast is Radiesse Hyper-Diluted een mooie en effectieve behandeling om striae en cellulite te behandelen.

 

Daarnaast kan Radiesse Hyper-Diluted kan ook helpen om ongelijkheden en symmetrie problemen weer in balans te brengen. Bijvoorbeeld na een liposuctie kunnen er wat deukjes ontstaan en een behandeling met Radiesse kan helpen om de effectief te verstrakken en te egaliseren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een mooi resultaat?

Afhankelijk van de indicatie (de mate van verslapping) zijn er doorgaans 1 of 2 behandelingen nodig. Wanneer 2 behandelingen nodig zal dit met een pauze van 2 maanden gedaan worden. Het duurt ongeveer 2 maanden voordat het eindresultaat zichtbaar is. Het lichaam heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken en zo de huid zichtbaar te liften en te verstrakken. Het resultaat houdt ongeveer 1.5 jaar aan. Na de eerste sessies adviseren we een jaarlijkse touch up behandeling om het resultaat optimaal te houden.

Bijwerkingen Radiesse Hyper-Diluted

Radiesse is een FDA geaccordeerde filler en wordt al jarenlang gebruikt. Radiesse is biocompatibel en wordt goed door het lichaam geaccepteerd. Zoals met iedere injectable behandeling is er een kans op milde zwelling, roodheid en blauwe plekjes. Na een paar dagen trekt dit bij. Stop uit voorzorg een week voor de behandeling met het gebruik van ibuprofen en aspirines om de kans op blauwe plekjes te verminderen. Kies liever voor paracetamol.

Hoe maak ik een keuze tussen Profhilo en Radiesse Hyper-Diluted?

Tijdens een consult analyseren we de huid en brengen wij jouw wensen in kaart. Afhankelijk van de indicatie en de wens wordt er een passend behandelplan opgesteld.

Waarom deze behandeling bij cosmetisch arts Daria Voropai in Amsterdam?

Cosmetisch arts KNMG Drs. Daria Voropai is DE specialist op het gebied van Profhilo en Radiesse Hyper-diluted in Amsterdam.

 

In binnen en buitenland geeft ze, als Key Opininieleider workshops en lezingen over body behandelingen waarbij het gebruik van Radiesse Hyper-diluted wordt ingezet. Drs. Daria Voropai werkt met innovatieve protocollen om te zorgen dat het resultaat optimaal is.

 

Drs.V. ́s klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ́het best bewaarde geheim in de wereld van beauty ́.
Drs.V. werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden.

 

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij Drs. Daria Voropai in haar kliniek in Amsterdam. Ieder lichaam en iedere huid is anders, zo ook ieder behandelplan. Drs.V. maakt samen met jou een passend behandelplan op.

 

De cosmetische ´journey´ is niet 1 bezoek naar de kliniek maar resultaten worden behaald over een langere periode. Zo kun je rekenen op een langdurig en natuurlijk resultaat. Rock your age!