Lipfillers

Mooie volle lippen in de juiste vorm zijn een killer feature in het gezicht. Lippen kunnen het gezicht maken of breken. De perfecte lippen geven zelfvertrouwen, kracht en aantrekkelijkheid. Deze behandeling is zeker niet alleen voor jonge mensen maar ook juist voor de oudere doelgroep omdat tijdens het verouderingsproces het natuurlijke lipvolume zal afnemen. Bij een lip filler behandeling kunnen we zowel aan het volume als aan de vorm werken. Het doel is om het gezicht weer in harmonie te brengen.

Waarom een lipfiller behandeling bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam?

Het creëren van de perfecte, maar natuurlijk ogende lippen is één van de favoriete behandelingen van Drs. Voropai. Drs. Daria Voropai is een vooraanstaand arts met een grote clientèle in binnen en buitenland. Zij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

 

Ze kijk niet alleen naar de lippen maar ook naar de huidkwaliteit rondom de mond. Het is het geheel wat telt. Zo kan het behandelen van fijne lachrimpels, rokerslijnen (verticale lijnen boven de bovenlip), een kleine kin of verlies van volume in het nasolabiale gebied, het gezicht in volledige harmonie brengen.

 

Drs. Daria Voropai start met het analyseren van het gehele lipgebied. Ze luistert naar jouw wensen en vanuit daar wordt een optimaal persoonlijk behandelplan samengesteld. Voor jongere cliënten is een filler voor extra volume en het verbeteren van de lipcontour vaak voldoende.

 

Indien er sprake is van volumeverlies in de nasolabiale plooi of bij fijne (rokers) lijntjes rondom de mond kan een uitgebreider behandelplan nodig zijn.

 

Drs. Daria Voropai kijkt altijd naar het gezicht in haar geheel. De lippen moeten passen bij het gezicht en de volheid en vorm moeten in harmonie zijn met het gehele gezichtsprofiel. Om de harmonie te herstellen zijn soms aanvullende behandelingen nodig. Drs. Daria Voropai zal dit bespreken tijdens haar consult.

 

Lippen kunnen er gemakkelijk onnatuurlijk eruit zien, dat is nou juist wat we niet willen. Samen met jou werkt Drs. Voropai naar een natuurlijk ogend en perfect resultaat. Mooie lippen hebben niet alleen met volume te maken maar de vorm is mogelijk nog belangrijker. Het doel is dat jouw lippen jouw unieke gezicht verbeteren.

 

Er is niet één behandelplan voor iedereen. Boek jouw consult met Drs. Daria Voropai voor meer informatie over uw persoonlijke behandelplan. Drs. Daria Voropai zorgt ervoor dat je de deur uit gaat met prachtig gevormde, weelderige lippen waar je altijd van hebt gedroomd.

Lipfillers

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Met welke lipfiller producten werkt Drs. Daria Voropai

Drs. V. werkt voor de lip filler behandeling met de filler BELOTERO lips. BELOTERO® hyaluronic acid fillers zijn slimme en zeer veilige fillers die goed integreren met de huid. Dit betekent dat het lichaam de filler volledig accepteert wanneer het wordt ingebracht in de huid. BELOTERO sluit naadloos aan op de huid voor een natuurlijk en langdurig resultaat zonder bultjes en oneffenheden.

 

Het assortiment van Belotero Lip Fillers bestaat uit 2 producten:

 

Belotero Lips Contour

Belotero Lips Contour geeft mooi gevormde lippen en vermindert afhangende mondhoeken en lijntjes rond de mond. De filler is op basis van hyaluronzuur waardoor de filler goed in de huid wordt opgenomen voor een prachtig en natuurlijk resultaat.

 

Belotero Lips Shape

Belotero Lips Shape geeft perfect gevormde, volle en sensuele lippen. De lip filler vult je lippen op tot het juiste volume, zodat je prachtig volle lippen krijgt met een natuurlijke uitstraling. Ook deze filler is op basis van hyaluronzuur. De filler wordt heel goed in de huid opgenomen en geeft een natuurlijk resultaat.

 

Hyaluronzuur fillers zijn van tijdelijke aard en het materiaal wordt door ons lichaam vanzelf afgebroken. Het effect houdt doorgaans 6-9 maanden aan. Wanneer je vaker lipfiller behandelingen ondergaat zal het resultaat op den duur langer aanhouden.

 

Afhankelijk van jouw wens en de huidige vorm van je lippen bepaal je samen met Drs. Daria Voropai het juiste product. Vaak is een combinatie behandeling het beste.

FAQ

Hoe bereid ik mezelf voor op een lipfiller behandeling bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam?

Je komt eerst voor een consult langs bij Drs. Daria Voropai. Tijdens dit consult worden zorgvuldig jouw wensen in kaart gebracht en analyseert Drs. Daria Voropai het gezicht en de huidkwaliteit zeer nauwkeurig. Tijdens het consult wordt vaak een 3D Vectra scan gemaakt om zo het gezicht van alle hoeken zorgvuldig in kaart te brengen. Deze scan helpt om het gezicht volledig te harmoniseren voor het beste resultaat. De scan brengt eveneens de huidkwaliteit in beeld, zo kan rimpelvorming effectief aangepakt worden voor een mooi en fris totaal resultaat.

 

Voorafgaand aan de lipfiller behandeling zelf kan indien wenselijk een verdovende crème aangebracht worden. De meeste cliënten verdragen de behandeling zeer goed met deze crème. Je hoeft daarom niet bang te zijn voor pijn. Daarnaast bevat de Belotero filler al lidocaïne om de behandeling zo prettig mogelijk te laten plaatsvinden.

 

We adviseren om de dagen voor de behandeling geen ibuprofen of aspirines te gebruiken. Dit omdat deze medicatie er voor kan zorgen dat je sneller blauwe plekjes krijgt. Wanneer je toch pijnstillers wilt gebruiken raden we je aan om voor paracetamol te kiezen.

 

De behandeling neemt doorgaans 30-45 minuten in beslag.

Hoe verzorg ik mijn lippen het beste na een lip filler behandeling bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam?

Het is belangrijk om de lippen na de behandeling rust te geven. Direct na de behandeling zal de arts de lippen koelen met ijspacks. Indien nodig kun je dit thuis voortzetten. Belangrijk is om een doekje aan te brengen tussen de ijspacks en de lippen omdat de lippen niet in direct contact met het ijs mogen komen.

Breng de eerste 12 uur na de behandeling geen make-up aan op de lippen en nuttig geen alcohol.

Probeer contact met de lippen zoveel mogelijk te vermijden in de dagen na de behandeling. We adviseren ook om de huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen, denk hierbij aan sauna´s, zonnebanken en stoombaden. Daarnaast is het belangrijk om de lippen niet bloot te stellen aan de zon. Wanneer je naar buiten gaan smeer de lippen dan in met een SPF.

De lippen zullen de eerste dagen wat gezwollen aandoen maar na een aantal dagen trekt dit volledig bij. Soms kunnen blauwe plekjes ontstaan op de plek van het prikken, deze verdwijnen in de dagen na de behandeling vanzelf.

Het is belangrijk om heel nauwkeurig de adviezen van de arts op te volgen.

Hoeveel lip filler gebruikt Drs. Daria Voropai tijdens een lip filler behandeling?

De benodigde hoeveelheid filler is afhankelijk van de indicatie en de wensen. Tijdens de eerste behandeling werkt Drs. Daria Voropai doorgaans met 1-2 ml. Over filling is wat we altijd willen voorkomen. Na de eerste behandeling kom je terug op controle en kan er indien wenselijk nog bijgevuld worden.

Hoe lang geniet ik van het lip filler resultaat bij Drs. Daria Voropai?

Het effect houdt doorgaans 6-9 maanden aan. Wanneer je vaker lipfiller behandelingen ondergaat zal het resultaat op den duur langer aanhouden. Meestal vindt een herhaalbehandeling 1 of 2 keer per jaar plaats, afhankelijk van de wensen van de cliënt.

Zijn mijn lippen verpest als ik stop met het gebruik van lip fillers?

Nee absoluut niet. Waarschijnlijk ben je zo verliefd op het resultaat dat je niet wilt stoppen maar mocht je weer terug willen naar je natuurlijke lippen, is dat geen enkel probleem. Hyaluronzuur fillers zijn van tijdelijke aard en het materiaal wordt door ons lichaam vanzelf afgebroken. Na ongeveer 9 maanden tot een jaar zullen je lippen weer terug gaan naar de oorspronkelijke volheid en vorm. Let wel, het huidverouderingsproces gaat gewoon door wat er ook voor kan zorgen dat de lippen met de jaren wat dunner worden.