FILLER BEHANDELINGEN

Drs. Daria Voropai gelooft in een allesomvattende aanpak betreft het effectief herstellen van de symmetrie en de balans in het gezicht. Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met volumeverlies. Met fillers kunnen we dit verloren volume mooi herstellen en het gezicht terug brengen naar hoe het was, passend bij de leeftijd. Ze doet dit middels een combinatie van regeneratieve behandelingen, dermal fillers en anti-rimpel injecties.

Naast het verjongen van het gezicht is Drs. Daria Voropai expert in het hermodelleren van het gezicht. Stoor je je aan bijvoorbeeld een vermoeide of boze gezichtsuitdrukking dan kunnen we dit herstellen middels een liquid facelift zodat de cliënt er weer fris en uitgerust uitziet. Drs. Daria Voropai analyseert het gezicht van alle hoeken en haalt sterke features naar voren en maakt features waar je je aan stoort beter. Iedere behandeling heeft als doel om het gezichtsprofiel volledig in balans te brengen. Wanneer je aan één zone werkt verandert de harmonie in het gezicht, daarom moet er altijd zorgvuldig gekeken worden naar het gehele gezicht om de harmonie te behouden en te versterken.

 

Voor filler behandelingen werkt ze met twee soorten fillers:

 

BELOTERO en RADIESSE.

 

BELOTERO® hyaluronic acid fillers zijn slimme en zeer veilige fillers die goed integreren met de huid. Dit betekent dat het lichaam de filler volledig accepteert wanneer het wordt ingebracht in de huid. Dit komt door de applicatie van CPM® technologie die wordt gebruikt bij de productie van fillers. Het BELOTERO® verschil is de combinatie van de Cohesive Polydensified Matrix (CPM®) technologie voor integratie in de huid waarbij de beweeglijkheid van het gezicht en de natuurlijke expressie in het gezicht wordt behouden BELOTERO®´s specifieke proces voor het maken van fillers volgens deze CPM® technologie resulteert in verschillende diktes van de fillers zodat we voor iedere zone met de juiste filler kunnen werken. Dit zorgt ervoor dat de gel zich gelijk maakt aan het gedrag van de huid zelf voor optimale integratie van de gel in de huid. Voor u betekent dit dat BELOTERO® naadloos aansluit op de huid voor een natuurlijk en langdurig resultaat. Zonder bultjes en oneffenheden.

 

RADIESSE is een dermale filler die helpt voor het verminderen van rimpels en het herstellen van volume. Het is de eerste FDA geaccordeerde dermale filler voor het gezicht en ook voor sommige zones van het lichaam. De filler bevat collageen; dit is de belangrijkste proteïne in onze huid die er voor zorgt dat de huid stevig, jong en vol is. Tijdens het verouderingsproces neemt ons eigen collageen af wat zorgt voor verzakkingen. RADIESSE is een collageen stimulator. Het stimuleert het lichaam om zelf meer collageen aan te maken voor een fris en vol resultaat. RADIESSE kan op verschillende manieren ingezet worden.
Welke filler het beste aansluit bij jouw behandelplan is afhankelijk van onder andere de indicatie, de huidkwaliteit en de doelstelling. Drs. Daria Voropai zal samen met jou de keuze maken voor de juiste injectables.
Drs. Daria Voropai nodigt je van harte uit voor een consult zodat zij een op maat gemaakt behandelplan voor jouw kan opstellen.

 

Ze werkt uitsluitend met de beste merken en technologieën voor de mooiste en veiligste resultaten. De eerste stap in haar aanpak is altijd het verbeteren van de huid kwaliteit. De huid is het canvas. Onze huid is het grootste orgaan in ons lichaam. De huid versterken en gezonder maken staat daarom altijd op nummer één. Dit doel behalen we door te werken met onder andere laser behandelingen en regeneratieve behandelingen. De huid moet sterk, gezond en fris zijn voordat we verder gaan met de volgende stappen zoals het sculpten van het gezicht en het herstellen van verloren volume middels injectables. Voor alle huidverbeterende behandelingen kijk je op www.kaleaclinic.nl Tijdens een consult met Drs. Daria Voropai zal zij jou ook adviseren betreft de juiste huidverbeterende behandelingen voor jouw huid.

Filler behandeling

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Hyaluronzuur & fillers: hoe zit dat?

Voor de fillerbehandelingen werkt Drs. Daria Voropai met de innovatie hyaluronzuur filler BELOTERO®. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in ons lichaam en essentieel is voor het behouden van vocht en volume in de huid, wat belangrijk is voor een gezonde, gehydrateerde en jonge uitstraling. Hyaluronzuur heeft namelijk de unieke eigenschap om water aan te trekken en vast te houden, waardoor het zorgt voor hydratatie en volume. Hierdoor wordt de huid steviger, gladder en elastischer.

 

Wanneer hyaluronzuur als filler wordt gebruikt, wordt het zorgvuldig geïnjecteerd op specifieke gebieden van het gezicht om volume te herstellen, contouren te verbeteren en rimpels en lijntjes te verminderen. Hierdoor wordt een natuurlijk ogend resultaat bereikt zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen. Hyaluronzuur-fillers zijn populair vanwege de veiligheid, effectiviteit en het feit dat deze lichaamseigen stof na verloop van tijd geleidelijk wordt afgebroken door het lichaam.

Nabehandeling fillers: wanneer en waarom?

Na de fillerbehandeling geniet je vrijwel direct van het eerste resultaat. Het eindresultaat is na 2 weken helemaal zichtbaar, dan hebben de fillers zich optimaal kunnen settelen. Na de behandeling kunnen er kleine blauwe plekjes en lichte zwellingen ontstaan. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het beste resultaat, is het belangrijk dat de huid rust krijgt om te herstellen. Houd je dus aan onderstaande punten:

 • Gebruik pas make-up als de prikgaatjes volledig genezen zijn
 • Drink de eerste 24 uur geen alcohol en ga niet sporten
 • Blijf de eerste week uit de zon en vermijd de zonnebank, de sauna en andere extreme temperaturen

Hoelang fillers zichtbaar zijn en hoe vaak er een nabehandeling ingepland moet worden, is afhankelijk van het behandelde gebied en persoonlijke factoren zoals uw huidtype en levensstijl. Kom gerust langs in de kliniek van Drs. V voor een behandelplan op maat!

Kosten

Onze tarieven

 • Belotero per 1 ml
  € 540
 • Belotero per 2 ml
  € 780
 • Belotero per 3 ml
  € 1.130

Persoonlijke filler behandelplan

Drs. Daria Voropai nodigt je van harte uit voor een consult zodat zij een op maat gemaakt behandelplan voor jouw kan opstellen.

 

Ze werkt uitsluitend met de beste merken en technologieën voor de mooiste en veiligste resultaten. De eerste stap in haar aanpak is altijd het verbeteren van de huid kwaliteit. De huid is het canvas. Onze huid is het grootste orgaan in ons lichaam. De huid versterken en gezonder maken staat daarom altijd op nummer één. Dit doel behalen we door te werken met onder andere laser behandelingen en regeneratieve behandelingen. De huid moet sterk, gezond en fris zijn voordat we verder gaan met de volgende stappen zoals het sculpten van het gezicht en het herstellen van verloren volume middels injectables. Voor alle huidverbeterende behandelingen kijk je op www.kaleaclinic.nl Tijdens een consult met Drs. Daria Voropai zal zij jou ook adviseren betreft de juiste huidverbeterende behandelingen voor jouw huid.

FAQ

Hoe lang blijft een filler zitten?

Dit hangt af van het type filler dat is gebruikt en het behandelde gebied. Meestal gaat een filler tussen de 8 maanden tot 2 jaar (Radiesse filler) mee. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat dan wordt het resultaat steeds duurzamer.

Is een filler behandeling pijnlijk?

Een filler behandeling wordt doorgaans goed verdragen door onze cliënten. De meeste fillers bevatten lidocaïne voor optimaal comfort. Sommige gebieden kunnen wat pijnlijker zijn en in dat geval kan een verdovende crème worden aangebracht van te voren.

Hoeveel ml is nodig voor een behandeling?

Dit is per persoon verschillend afhankelijk van de doelstellingen en de leeftijd. Doorgaans gebruikt DRS.V. tussen de 3 ml (voor de jongere cliënten) tot 8 ml per behandeling. Na een eerste behandeling worden er vaak touch up sessies ingepland waarbij minder product gebruikt wordt om het resultaat te behouden.

Hoe bereid ik mij voor op een filler behandeling?

Bij een filler behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Tijdens de behandeling werken we met ijspacks om na het prikken de huid meteen te koelen. Daarnaast werkt Drs. Daria Voropai tijdens haar behandelingen zoveel mogelijk met een canule. Deze manier van prikken is de meest veilige manier en zorgt voor minder kans op blauwe plekjes. Wij adviseren je om een week voor de behandelingen te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Nazorg injectable behandeling

Het herstel na een filler behandeling verloopt vrij snel. Je geniet vrijwel meteen na de behandeling van het resultaat. Het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Direct na de behandeling kun je wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekjes. Na de behandeling krijg je een protocol mee naar huis met tips voor een zo snel mogelijke recovery van de behandeling.

 • Na de behandeling heeft de huid rust nodig. Breng de eerste dag na de behandeling geen makeup aan en bescherm de huid goed tegen de zon met een SPF50.
 • Drink de eerste 24 uur geen alcohol en ga niet sporten. Vermijd ook extreme temperaturen zoals de zonnebank en sauna´s.
 • Wanneer je een pijnstiller nodig hebt kies dan voor paracetamol in plaats van aspirine of ibuprofen omdat de laatste twee een stimulerend effect kunnen hebben op blauwe plekken.

Filler behandeling extra veilig met behulp van Bsure DNA test

Een filler behandeling bij Drs. Daria Voropai is zeer veilig. Echter kan het voorkomen dat je een genetische aanleg hebt waarbij het afweersysteem extreem reageert op fillers.

 

Volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken ontwikkeld gemiddeld 2 op de 100 cliënten complicaties bij behandelingen met fillers als gevolg van een afstotings reactie. Gelukkig kunnen we testen of jij één van degenen zou kunnen zijn die een grotere kans heeft op complicaties bij filler behandelingen.

 

Hiervoor werkt Drs. Daria Voropai met de Bsure test; een hoogkwalitatieve DNA test. Het wetenschappelijk team van Bsure heeft al meer dan 6 jaar onderzoek gedaan naar het verband tussen filler behandelingen en complicaties. Uit dit onderzoek is gebleken dat een combinatie van twee specifieke genen kan leiden tot complicaties. Met de Bsure DNA test kunnen we kijken of deze genen in jouw DNA voorkomen.

 

De Bsure DNA test is simpel. Tijdens een consult wordt er wat speeksel afgenomen. Dit speeksel wordt naar het lab gestuurd voor een analyse en na ongeveer 2 weken ontvangt je het resultaat van de arts.
De test kan in de kliniek worden afgenomen maar je kunt de test ook ophalen en thuis uitvoeren aan de hand van de bijgevoegde instructies.

 

Onderga je voor de eerste keer een filler behandeling dan raden wij je absoluut aan om de Bsure test uit te voeren. Voor jouw en onze veiligheid. Heb je eerder filler behandelingen gehad zonder complicaties dan is de kans kleiner dat je in de toekomst klachten zult ondervinden van een nieuwe filler behandeling. Voor 100% zekerheid raden wij je aan om alsnog de test te ondergaan.
Jouw DNA is bij de geboorte bepaald en kan niet veranderen. De test is dus éénmalig.

Consult

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

 

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

 

Na het consult kunt u een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.