Filler behandeling slapen

Een filler behandeling voor de slapen geeft een mooie lift in het gezicht. Naarmate we ouder worden treedt er volumeverlies op in de slapen waardoor de slapen als het ware naar binnen lopen. Dit kan bijdragen aan een vermoeid uiterlijk. Daarnaast kan volumeverlies in de slapen er voor zorgen dat de wenkbrauwen gaan zakken.

Door het volumeverlies in de slapen effectief te herstellen met een filler behandeling wordt de harmonie in het zicht hersteld. De behandeling geeft je terug wat de tijd heeft weggenomen.

 

De slapen vormen een prominente rol in het ondersteunen van de jukbenen, de wenkbrauwen en tot slot de oogleden.

Filler behandeling slapen als onderdeel van de V-lift

Het behandelen van de slapen neemt een prominente rol in de totale liquid facelift waarbij we de V-shape effectief willen herstellen. De zogenaamde V-vorm van het gezicht staat voor een jeugdig en fris uiterlijk. De V-vorm is een geliefd schoonheidsideaal. Binnen de V-vorm spreken we over volle jukbeenderen en opwaartse lijnen. Naarmate we ouder worden treedt er verzakking op waardoor we de V-shape als het ware verliezen en de V-vorm zich draait in een omgekeerde V-vorm.

 

De slapen spelen een belangrijke rol binnen de V-shape omdat de slapen structuur geven aan diverse aspecten in het gezicht. De V-shape wordt ook wel de Golden Ratio van het gezicht genoemd.

 

Filler behandeling slapen

Voor het herstellen van verloren volume in de slapen werkt Drs. Daria Voropai in Amsterdam met een hyaluronzuur filler. Drs. Daria Voropai werkt met het zeer bekende en veilige merk BELOTERO van Merz.

Slapen

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Wat is BELOTERO?

BELOTERO® hyaluronic acid fillers zijn slimme en zeer veilige fillers die goed integreren met de huid. Dit betekent dat het lichaam de filler volledig accepteert wanneer het wordt ingebracht in de huid. Dit komt door de applicatie van CPM® technologie die wordt gebruikt bij de productie van fillers. Het BELOTERO® verschil is de combinatie van de Cohesive Polydensified Matrix (CPM®) technologie voor integratie in de huid waarbij de beweeglijkheid van het gezicht en de natuurlijke expressie in het gezicht wordt behouden BELOTERO®´s specifieke proces voor het maken van fillers volgens deze CPM® technologie resulteert in verschillende diktes van de fillers zodat we voor iedere zone met de juiste filler kunnen werken. Dit zorgt ervoor dat de gel zich gelijk maakt aan het gedrag van de huid zelf voor optimale integratie van de gel in de huid. Voor u betekent dit dat BELOTERO® naadloos aansluit op de huid voor een natuurlijk en langdurig resultaat. Zonder bultjes en oneffenheden.

FAQ

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler op basis van hyaluronzuur gaat tussen de 7 maanden tot 1 jaar mee. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat dan wordt het resultaat steeds duurzamer.

Is een filler behandeling pijnlijk?

Een filler behandeling wordt doorgaans goed verdragen door onze cliënten. De meeste fillers bevatten lidocaïne voor optimaal comfort. Sommige gebieden kunnen wat pijnlijker zijn en in dat geval kan een verdovende crème worden aangebracht van te voren.

Hoeveel ml is nodig voor een behandeling?

Dit is per persoon verschillend afhankelijk van de doelstellingen en de leeftijd. Doorgaans gebruikt Drs.V. tussen de 3 ml (voor de jongere cliënten) tot 8 ml per behandeling voor een liquid facelift. Wanneer we spreken over alleen het behandelen van de slapen zal 2 ml volstaan. Drs. Daria Voropai werkt middels een protocol waarbij de harmonie van het gezichtsprofiel wordt hersteld. Afhankelijk van de doelstelling en indicatie wordt een passend behandelplan opgesteld.

Hoe bereid ik mij voor op een filler behandeling?

Bij een filler behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Tijdens de behandeling werken we met ijspacks om na het prikken de huid meteen te koelen. Daarnaast werkt Drs. Daria Voropai tijdens haar behandelingen zoveel mogelijk met een canule. Deze manier van prikken is de meest veilige manier en zorgt voor minder kans op blauwe plekjes. Wij adviseren je om een week voor de behandelingen te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Nazorg injectable behandeling

Het herstel na een filler behandeling verloopt vrij snel. Je geniet vrijwel meteen na de behandeling van het resultaat. Het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Direct na de behandeling kun je wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekjes. Na de behandeling krijg je een protocol mee naar huis met tips voor een zo snel mogelijke recovery van de behandeling.

 

  • Na de behandeling heeft de huid rust nodig. Breng de eerste dag na de behandeling geen make up aan en bescherm de huid goed tegen de zon met een SPF50.
  • Drink de eerste 24 uur geen alcohol en ga niet sporten. Vermijd ook extreme temperaturen zoals de zonnebank en sauna´s.
  • Wanneer je een pijnstiller nodig hebt kies dan voor paracetamol in plaats van aspirine of ibuprofen omdat de laatste twee een stimulerend effect kunnen hebben op blauwe plekken.

Consult

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

 

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

 

Na het consult kun je een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.