Rimpel behandeling handen met een filler

Bij filler behandelingen wordt er vaak meteen aan het gezicht gedacht. Even belangrijk zijn de hals, het decolleté en de handen. Al deze gebieden worden net als het gezicht veelvuldig aan zonlicht blootgesteld.

Naarmate we ouder worden zien we botjes, pezen en bloedvaatjes steeds beter op de handrug. De huid wordt dunner en slapper waardoor er ook lijnvorming kan ontstaan. Een filler behandeling voor de handen biedt uitkomst. Met een filler behandeling kunnen we de handen haar jeugdigheid weer teruggeven

 

Drs. Daria Voropai is expert in filler behandelingen om rimpels en volumeverlies van de handen te verbeteren.. Drs. Daria Voropai kijkt altijd naar geheel. Wanneer je op consult komt kijkt zij naar het totaalplaatje voor een mooie overall en kloppend eindresultaat.

Voor filler behandelingen van de handen werkt Drs. Daria Voropai met twee soorten fillers:

BELOTERO en RADIESSE.

BELOTERO® hyaluronic acid fillers zijn slimme en zeer veilige fillers die goed integreren met de huid. Dit betekent dat het lichaam de filler volledig accepteert wanneer het wordt ingebracht in de huid. Dit komt door de applicatie van CPM® technologie die wordt gebruikt bij de productie van fillers. Het BELOTERO® verschil is de combinatie van de Cohesive Polydensified Matrix (CPM®) technologie voor integratie in de huid waarbij de beweeglijkheid van het gezicht en de natuurlijke expressie in het gezicht wordt behouden BELOTERO®´s specifieke proces voor het maken van fillers volgens deze CPM® technologie resulteert in verschillende diktes van de fillers zodat we voor iedere zone met de juiste filler kunnen werken. Dit zorgt ervoor dat de gel zich gelijk maakt aan het gedrag van de huid zelf voor optimale integratie van de gel in de huid. Voor u betekent dit dat BELOTERO® naadloos aansluit op de huid voor een natuurlijk en langdurig resultaat. Zonder bultjes en oneffenheden.

 

RADIESSE is een dermale filler die helpt voor het verminderen van rimpels en het herstellen van volume. Het is de eerste FDA geaccordeerde dermale filler voor het gezicht en ook voor sommige zones van het lichaam. De filler bevat collageen; dit is de belangrijkste proteïne in onze huid die er voor zorgt dat de huid stevig, jong en vol is. Tijdens het verouderingsproces neemt ons eigen collageen af wat zorgt voor verzakkingen. RADIESSE is een collageen stimulator. Het stimuleert het lichaam om zelf meer collageen aan te maken voor een fris en vol resultaat. RADIESSE kan op verschillende manieren ingezet worden.

 

Welke filler het beste aansluit bij jouw behandelplan is afhankelijk van onder andere de indicatie, de huidkwaliteit en de doelstelling. Drs. Daria Voropai zal samen met jou de keuze maken voor de juiste injectables.

Fronsrimpels

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Skinbooster behandeling van de handen voor licht volumeverlies

Wanneer de handen licht volumeverlies vertonen dan is niet altijd een filler behandeling nodig maar kan er eerst gestart worden met skinbooster behandelingen. Licht volume verlies en droogte lijn vorming kan mooi behandeld worden met skinboosters omdat deze de huid weer optimaal van binnenuit hydrateren. Daarnaast boost een skinbooster lichaamseigen collageen aanmaak zodat de huid zichzelf gaat herstellen en meer collageen gaat aanmaken zodat de huid weer steviger en voller wordt. Een skinbooster behandeling voor de handen is ideaal voor de jongere cliënt of als touch up behandeling na een filler behandeling voor de handen. Een skinbooster behandeling voor de handen geeft een mooi fris en natuurlijk effect voor ongeveer 6 maanden. Vaak adviseren we skinbooster in een kuur van 3 sessies waarna een jaarlijkse touch up behandeling wordt geadviseerd.

Kosten

Onze tarieven

  • Rimpels handen
    € 780
  • Fillers handen
    € 780

FAQ

Hoe lang blijft een filler zitten?

Dit hangt af van het type filler dat is gebruikt en het behandelde gebied. Meestal gaat een filler tussen de 8 maanden tot 2 jaar (Radiesse filler) mee. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat dan wordt het resultaat steeds duurzamer.

Is een filler behandeling pijnlijk?

Een filler behandeling wordt doorgaans goed verdragen door onze cliënten. De meeste fillers bevatten lidocaïne voor optimaal comfort. Sommige gebieden kunnen wat pijnlijker zijn en in dat geval kan een verdovende crème worden aangebracht van te voren.

Hoeveel ml is nodig voor een behandeling?

Dit is per persoon verschillend afhankelijk van de doelstellingen en de leeftijd. Doorgaans gebruikt Drs. Daria Voropai tussen de 2-3 ml per behandeling voor de handen.

Hoe bereid ik mij voor op een filler behandeling?

Bij een filler behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Tijdens de behandeling werken we met ijspacks om na het prikken de huid meteen te koelen. Daarnaast werkt Drs. Daria Voropai tijdens haar behandelingen zoveel mogelijk met een canule. Deze manier van prikken is de meest veilige manier en zorgt voor minder kans op blauwe plekjes. Wij adviseren je om een week voor de behandelingen te stoppen met het gebruik van bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Nazorg injectable behandeling

Het herstel na een filler behandeling verloopt vrij snel. Je geniet vrijwel meteen na de behandeling van het resultaat. Het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Direct na de behandeling kun je wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekjes. Na de behandeling krijg je een protocol mee naar huis met tips voor een zo snel mogelijke recovery van de behandeling.

 

  • Na de behandeling heeft de huid rust nodig. Breng de eerste dag na de behandeling geen makeup aan en bescherm de huid goed tegen de zon met een SPF50.
  • Drink de eerste 24 uur geen alcohol en ga niet sporten. Vermijd ook extreme temperaturen zoals de zonnebank en sauna´s.
  • Wanneer je een pijnstiller nodig hebt kies dan voor paracetamol in plaats van aspirine of ibuprofen omdat de laatste twee een stimulerend effect kunnen hebben op blauwe plekken.

Filler behandeling extra veilig met behulp van Bsure DNA test

Een filler behandeling bij Drs. Daria Voropai is zeer veilig. Echter kan het voorkomen dat je een genetische aanleg hebt waarbij het afweersysteem extreem reageert op fillers met een allergische reactie als gevolg.

 

Volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken ontwikkeld gemiddeld 2 op de 100 cliënten complicaties bij behandelingen met fillers als gevolg van een afstotingsreactie. Gelukkig kunnen we testen of jij één van degenen zou kunnen zijn die een grotere kans heeft op complicaties bij filler behandelingen.

 

Hiervoor werkt Drs. Daria Voropai met de Bsure test; een hoogkwalitatieve DNA test. Het wetenschappelijk team van Bsure heeft al meer dan 6 jaar onderzoek gedaan naar het verband tussen filler behandelingen en complicaties. Uit dit onderzoek is gebleken dat een combinatie van twee specifieke genen kan leiden tot complicaties. Met de Bsure DNA test kunnen we kijken of deze genen in jouw DNA voorkomen.

 

De Bsure DNA test is simpel. Tijdens een consult wordt er wat speeksel afgenomen. Dit speeksel wordt naar het lab gestuurd voor een analyse en na ongeveer 2 weken ontvangt je het resultaat van de arts.
De test kan in de kliniek worden afgenomen maar je kunt de test ook ophalen en thuis uitvoeren aan de hand van de bijgevoegde instructies.

 

Onderga je voor de eerste keer een filler behandeling dan raden wij je absoluut aan om de Bsure test uit te voeren. Voor jouw en onze veiligheid. Heb je eerder filler behandelingen gehad zonder complicaties dan is de kans kleiner dat je in de toekomst klachten zult ondervinden van een nieuwe filler behandeling. Voor 100% zekerheid raden wij je aan om alsnog de test te ondergaan.
Jouw DNA is bij de geboorte bepaald en kan niet veranderen. De test is dus éénmalig.

Consult

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult de huid analyseren en de doelstellingen en behoeften in kaart brengen om vanuit hier een passend en persoonlijk behandelplan op te stellen. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

 

Na het consult kun je een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.