Wat is Radiesse?

Radiesse is een innovatieve filler die wordt gebruikt om de structuur en contouren van het gezicht te verbeteren. Deze filler onderscheidt zich door de unieke samenstelling van calciumhydroxylapatiet-microsferen, een stof die van nature voorkomt in onze botten. Hierdoor biedt Radiesse niet alleen een onmiddellijke verbetering, maar stimuleert het ook de aanmaak van collageen. Dit resulteert in een langdurig en natuurlijk resultaat. Radiesse wordt vaak ingezet voor het verminderen van diepe rimpels en plooien, het herstellen van volumeverlies in de wangen en slapen, en het verstrakken van de kaaklijn.

 

Drs. Daria Voropai is wereldwijd één van de meest gerespecteerde artsen die werkt met Radiesse. Niet alleen werkt zij met Radiesse, Drs. V geeft ook lezingen over dit onderwerp. Hier deelt zij haar ongekende kennis en ervaring met alle belanghebbenden.

Wat is een Radiesse filler?

Een Radiesse filler is een injecteerbare behandeling die speciaal is ontworpen om volume te herstellen en rimpels te verminderen. Radiesse is namelijk een biostimulator welke het lichaam aanzet tot het aanmaken van nieuw collageen. Daarnaast zullen de huidcellen gezonder worden, waardoor de cellen beter kunnen functioneren. Dit resulteert niet alleen in meer volume en versteviging van de huid, maar ook in een verbetering en verjonging van de huidkwaliteit. Bovendien wordt de huid door een Radiesse filler gestimuleerd om tot wel 18 maanden nieuw collageen aan te maken.

 

De Radiesse filler wordt gebruikt voor het behandelen van contouren, zoals de diepe neuslippenplooien of marionetlijnen, en het verbeteren van de huid, beiden in het gezicht en de nek.

Radiesse

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Hoe werkt een Radiesse behandeling?

Een Radiesse behandeling start met een uitvoerig consult. Tijdens dit consult zal Drs. Daria Voropai starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kijkt namelijk altijd naar het geheel en kan zo precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist en waar verloren volume is opgetreden. Bovendien helpt de scan om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

 

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Na het consult kun je een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.

 

Radiesse voor en na

De resultaten van een Radiesse behandeling zijn direct na de injecties zichtbaar. Direct na de behandeling kunt u al een verbetering van het volume en een vermindering van rimpels opmerken. Gedurende de weken en maanden na de behandeling, terwijl de filler zich stabiliseert en het collageen in uw huid zich herstelt, zullen de resultaten zelfs nog mooier worden. Hierdoor zal uw huid er met de tijd steeds beter uitzien. Veel cliënten horen dan ook vaak dat zij een jeugdiger en natuurlijker uitziend uiterlijk hebben na hun behandeling met Radiesse. Wij zullen ook altijd voor en na foto’s te maken om de vooruitgang te kunnen volgen en de effecten van de behandeling duidelijk te kunnen zien.

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Voordelen en nadelen van Radiesse

Net zoals elke andere filler, kent Radiesse zowel voor- als nadelen.

 

Voordelen:

  • Langdurige resultaten: Radiesse biedt resultaten die tot 18 maanden kunnen aanhouden, wat aanzienlijk langer is dan veel andere fillers.
  • Stimulatie van collageen: De filler stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, wat de huid op natuurlijke wijze verstevigt en verjongt.
  • Natuurlijke uitstraling: Dankzij de unieke samenstelling geeft Radiesse een zeer natuurlijke en soepele uitstraling.
  • Veelzijdigheid: Radiesse kan worden gebruikt voor verschillende gebieden in het gezicht, waaronder de wangen, kaaklijn en slapen.

 

Nadelen:

  • Mogelijke bijwerkingen: Zoals bij alle injectables kunnen er bijwerkingen optreden zoals zwelling, roodheid, blauwe plekken of jeuk op de injectieplaats. Deze bijwerkingen zullen binnen enkele uren weer verdwijnen.
  • Niet voor iedereen geschikt: Radiesse is niet geschikt voor gebruik in sommige delen van het gezicht, zoals de lippen, en is ook niet geschikt voor mensen met bepaalde medische aandoeningen.
  • Hogere kosten: Vanwege de langdurige werking, kan Radiesse duurder zijn dan korter werkende fillers.

 

Verschil tussen Hyaluronzuur en Radiesse

Het belangrijkste verschil tussen hyaluronzuur fillers en Radiesse fillers ligt in de samenstelling en werking. Hyaluronzuur fillers, zoals Restylane en Juvéderm, zijn gebaseerd op een stof die van nature in de huid voorkomt en vooral vocht aantrekt en vasthoudt. Dit zorgt voor een tijdelijke volumeherstel en hydratatie van de huid. Deze fillers zijn ideaal voor het opvullen van fijne lijntjes, het verbeteren van lippen en het herstellen van mild volumeverlies. Radiesse daarentegen bevat calciumhydroxylapatiet, dat naast directe volumetoename ook de aanmaak van collageen stimuleert voor een langduriger resultaat. Hierdoor is het resultaat van Radiesse tot wel 18 maanden lang zichtbaar. Radiesse is dan ook een betere keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een langduriger en structureler resultaat, met name bij diepere rimpels en contourverbeteringen.