Kraaienpootjes

Kraaienpootjes worden ook wel lachrimpels genoemd en deze zijn cute. Naarmate we ouder worden kunnen de kraaienpootjes dieper worden en uiteindelijk tot een vermoeide en verouderde blik leiden. Wanneer je je stoort aan kraaienpootjes dan kun je ervoor kiezen om de kraaienpootjes te laten behandelen met een tijdelijke spierontspanner.

De kraaienpootjes zijn gelukkig goed behandelbaar en we kunnen deze herstellen en zo terug geven wat de tijd heeft weggenomen. De kunst is om de spiertjes niet geheel plat te leggen want we willen niet de unieke mimiek van ons gezicht verliezen. Drs. Daria Voropai is dé specialist in spierontspannende injecties.

 

Kraaienpootjes en wenkbrauwlift

Het behandelen van de kraaienpootjes wordt meestal gecombineerd met een wenkbrauwlift. Door een spierontspannede injectie net onder de wenkbrauw aan te brengen krijgt de wenkbrauw een mooie lift. Dit, gecombineerd met het behandelen van de kraaienpootjes geeft een fris en uitgerust resultaat. Hello rejuvenated eyes.

 

Behandeling van de kraaienpootjes bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam

Afhankelijk van de diepte van de rimpeltjes en de oorzaak zal Drs. Daria Voropai een persoonlijk behandelplan opstellen. De kraaienpootjes kunnen mooi behandeld worden met spierontspannende injecties. Drs. Daria Voropai werkt hiervoor met het mooie merk BOCOUTURE. De spierontspannende injecties zorgen ervoor dat de spiertjes in het te behandelen gebied minder samentrekken. Zo wordt de huid gladder en strakker en zullen de kraaienpootjes minder tot helemaal niet zichtbaar zijn. Deze behandeling is tevens een mooie preventieve behandeling om verdere rimpelvorming te voorkomen.

Kraaienpootjes

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Waarom een behandeling met Botuline Toxine?

Een behandeling met spierontspannende injecties helpt om de mimische spieren te laten ontspannen en is één van de meest gevraagde behandelingen. Spierontspannende injecties bevatten eiwitten die inwerken op de zenuwcellen en dit middel wordt voor verschillende medische toepassingen ingezet. Voor cosmetische doeleinden wordt de stof verdund.

 

Deze behandeling is erg veilig en wordt al tientallen jaren uitgevoerd. De behandeling wordt voor cosmetische doeleinden gebruikt om expressie rimpels te verminderen door spieren te laten ontspannen. De prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier wordt verminderd, waardoor de spier minder sterk kan samentrekken. Dit resulteert in een gladdere huid en minder rimpels.

 

Deze behandeling kan tevens preventief worden ingezet om het verouderingsproces maximaal te vertragen.

Kosten

Onze tarieven

  • Kraaienpootjes
    € 210

FAQ

Met welk merk botuline toxine werkt Drs. Daria Voropai in Amsterdam?

Drs. Daria Voropai werkt voor haar spierontspannende injectable behandelingen met het merk BOCOUTURE. BOCOUTURE is momenteel de meest natuurlijke en pure versie van botulinetoxine op de markt. Het grote voordeel van BOCOUTURE is dat je niet resistent kan worden voor botulinetoxine en dat mogelijke bijwerkingen zoals een allergische reactie tot een minimum beperkt worden. BOCOUTURE heeft hetzelfde effect als andere botulinetoxine merken. Het is ontwikkeld door het zeer bekende farmaceutische bedrijf Merz.

Hoe lang blijft het effect van botuline toxine aanwezig?

Afhankelijk van de behandelde zone blijft het effect van spierontspannende injecties tussen de 3-6 maanden zichtbaar. Rondom het ooggebied blijft het resultaat ongeveer 3-4 maanden zichtbaar en voor voorhoofdsrimpels, handen en oksels bijvoorbeeld kan het middels zelfs tot 6 maanden werkzaam zijn.

Doet een botuline toxine behandeling pijn?

Nee, de meeste cliënten ervaren deze behandeling als vrijwel pijnloos. De behandeling duurt slechts enkele minuten en de cosmetisch arts werkt met zeer fijne naaldjes waardoor de prikjes zelf hooguit als kleine speldenprikjes aanvoelen.

Is een behandeling met botuline toxine veilig?

Ja zeker. Het middel wordt al meer dan 30 jaar gebruikt en is zeer veilig. Uiteraard is het van belang om een arts te kiezen met ervaring en het is belangrijk om het protocol van de arts nauwkeurig op te volgen.

Wanneer is het resultaat van de Bocouture behandeling zichtbaar?

Botuline toxine laat even op zich wachten. Het resultaat start zichtbaar te worden na ongeveer 3-4 dagen, het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Het uiteindelijke resultaat houdt ongeveer 3-6 maanden aan, afhankelijk van de behandelde zone. Wanneer je vaker behandelingen met botuline toxine ondergaat dan zal het effect steeds langer aanhouden.

Wat is het nazorg protocol van een botuline toxine behandeling?

Na een behandeling bij Drs. Daria Voropai krijg je een nazorg protocol mee naar huis. Na een botuline toxine behandeling is het belangrijk om 24 uur niet te sporten, geen alcohol te drinken en extreem warme temperaturen zoals in de sauna te vermijden.

Kan Bocouture preventief ingezet worden?

Jazeker. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wanneer je op tijd met botuline toxine start kun je rimpelvorming in het behandelde gebied voorkomen. Door op tijd te beginnen blijft de huid rustig en wordt een sterke aanspanning van bepaalde spieren die uiteindelijk tot rimpelvorming kunnen leiden voorkomen. Wanneer de rimpel al een beetje zichtbaar is, is het zeker nog niet te laat. Botuline Toxine zal in dat geval effectief de rimpel verzachten.

Waarom deze behandeling bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam?

Drs. Daria Voropai is een expert in behandelingen voor het verminderen van rimpels. Ze weet exact welke dosis ze moet gebruiken om een effectief maar vooral een natuurlijk resultaat te behalen. Het is absoluut van belang om niet de gehele gezichtsmimiek te verliezen of dat andere mensen zien dat u een behandeling heeft ondergaan. Drs. Daria Voropai staat bekend om haar discrete aanpak met een natuurlijk resultaat. Het is niet voor niets dat veel bekende actrices en andere dames en heren uit de showbizz bij Drs. Daria Voropai aankloppen voor een botuline toxine behandeling. Het resultaat dient natuurlijk te ogen zonder de volledige mimiek te verliezen.

Consult

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

 

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

 

Na het consult kun je een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.