Migraine behandelen met botuline toxine

Migraine is ontzettend vervelend en kan een negatieve invloed hebben op je leven, vooral als je vaak last hebt van aanvallen. Er zijn veel vormen van hoofdpijn. Om migraine te behandelen met botuline toxine is het belangrijk om eerst vast te stellen dat het daadwerkelijk om migraine gaat. Dit kan in overleg met de huisarts.

Een behandeling met botuline toxine kan migraine verlichten. Botuline toxine kan het aantal aanvallen mogelijk verminderen, de intensiteit en ook de lengte van de aanval mogelijk verkorten. Bij een botuline toxine behandeling voor migraine wordt de stof in de fronsspier geïnjecteerd.

 

De behandeling is snel en zonder downtime. Het resultaat houdt 3-6 maanden waarna een herhaalbehandeling ingepland kan worden.

 

Behandeling van de migraine bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam

De frequentie, intensiteit en lengte van migraine aanvallen kan verminderd worden met een botuline toxine behandeling. Veel mensen met migraine klachten hebben baat bij deze behandeling. Drs. Daria Voropai werkt hiervoor met het mooie merk BOCOUTURE. De spierontspannende injecties zorgen ervoor dat de spiertjes in het fronsgebied minder samentrekken waardoor er minder druk op het hoofd komt om zo mogelijk migraine klachten te verlichten.

 

Waarom een behandeling met Botuline Toxine?

Een behandeling met spierontspannende injecties helpt om de spiersamentrekkingen wat te ontkrachten. Dit kan verlichting geven voor migraine klachten. Spierontspannende injecties bevatten eiwitten die inwerken op de zenuwcellen en dit middel wordt voor verschillende medische toepassingen ingezet. Voor cosmetische doeleinden wordt de stof verdund.

 

Deze behandeling is erg veilig en wordt al tientallen jaren uitgevoerd. De prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier wordt verminderd, waardoor de spier minder sterk kan samentrekken.

Migraine

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Met welk merk botuline toxine werkt Drs. Daria Voropai in Amsterdam?

Drs. Daria Voropai werkt voor haar spierontspannende injectable behandelingen met het merk BOCOUTURE. BOCOUTURE is momenteel de meest natuurlijke en pure versie van botulinetoxine op de markt. Het grote voordeel van BOCOUTURE is dat je niet resistent kan worden voor botulinetoxine en dat mogelijke bijwerkingen zoals een allergische reactie tot een minimum beperkt worden. BOCOUTURE heeft hetzelfde effect als andere botulinetoxine merken. Het is ontwikkeld door het zeer bekende farmaceutische bedrijf Merz.

FAQ

Hoe lang blijft het effect van botuline toxine aanwezig?

Afhankelijk van de behandelde zone blijft het effect van spierontspannende injecties tussen de 3-6 maanden zichtbaar..

Doet een botuline toxine behandeling pijn?

Nee, de meeste cliënten ervaren deze behandeling als vrijwel pijnloos. De behandeling duurt slechts enkele minuten en de cosmetisch arts werkt met zeer fijne naaldjes waardoor de prikjes zelf hooguit als kleine speldenprikjes aanvoelen.

Is een behandeling met botuline toxine veilig?

Ja zeker. Het middel wordt al meer dan 30 jaar gebruikt en is zeer veilig. Uiteraard is het van belang om een arts te kiezen met ervaring en het is belangrijk om het protocol van de arts nauwkeurig op te volgen.

Wanneer is het resultaat van de Bocouture behandeling zichtbaar?

Botuline toxine laat even op zich wachten. Het resultaat start zichtbaar te worden na ongeveer 3-4 dagen, het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Het uiteindelijke resultaat houdt ongeveer 3-6 maanden aan, afhankelijk van de behandelde zone. Wanneer je vaker behandelingen met botuline toxine ondergaat dan zal het effect steeds langer aanhouden.

Wat is het nazorg protocol van een botuline toxine behandeling?

Na een behandeling bij Drs. Daria Voropai krijg je een nazorg protocol mee naar huis. Na een botuline toxine behandeling is het belangrijk om 24 uur niet te sporten, geen alcohol te drinken en extreem warme temperaturen zoals in de sauna te vermijden.

Consult

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

 

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

 

Na het consult kunt u een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.