WELKOM IN ONZE WERELD

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden.

 

’the beauty world´s
best kept secret’

 

Drs. Daria Voropai is altijd spaarzaam geweest met het geven van interviews en is nooit afhankelijk geweest van de media voor het aantrekken van nieuwe cliënten. Simpelweg omdat zij een grote klantenkring heeft kunnen opbouwen door doorverwijzingen via cliënten, die vol lof spreken over haar golden hands.

 

Drs. Daria Voropai begon haar carrière aan de medische universiteit van Utrecht, waar zij veel onderzoek heeft gedaan op het gebied van gezichtschirurgie.  Na haar afstuderen heeft ze haar vervolgstudie voltooid in tandheelkunde aan de prestigieuze King´s College in Londen. Gedurende deze periode startte zij haar loopbaan als cosmetisch arts. 

 

Jarenlang werkte ze in het ziekenhuis tot de geboorte van haar zoon, waarna zij besloot om zich volledig te focussen op esthetische behandelingen en dermatologie. Haar moeder schreef haar in voor een masterclass Injectables by Drs. Kate Goldie in Londen, een grote naam in de cosmetische industrie. Drs. Kate was zo onder de indruk van het werk van Daria dat ze haar onmiddellijk een baan aanbood in haar beroemde kliniek in Londen. De perfecte plek voor Daria om haar kennis en skills te verbreden.

 

Toen de tijd kwam voor Daria’s zoon om met school te starten, besloot ze zich weer permanent te vestigen in Nederland. In deze periode vloog ze iedere week naar Londen om haar werk daar voort te zetten, op de dagen dat ze in Nederland was werkte ze bij Dermaclinic.

 

Nu verwelkomt zij beautiful souls in haar eigen boutique kliniek in Amsterdam. Ze zal nog steeds haar tijd verdelen tussen Londen en haar kliniek aan de Prins Hendriklaan 28 in Amsterdam voor injectable behandelingen.

Kalea Clinic

 

Een fris en jong uiterlijk start niet met injectables maar met een mooie en goed verzorgde huid. Een flawless canvas geeft zelfvertrouwen en straalt jeugdigheid uit. Drs. Daria Voropai is dé specialist in huidverbeterende behandelingen. In 2021 heeft zij daarom, samen met cosmetisch arts Annebeth Kroeskop, Kalea Clinic opgericht. Binnen Kalea Clinic worden s ´werelds allerbeste award winnende huidverbeterende behandelingen uitgevoerd door een hoogopgeleid team van huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Bij Kalea Clinic in Amsterdam kun je onder andere terecht voor Ultherapy, Vivace Fractional MicroNeedling RF, JetPeel, peelings en facials. Een behandelplan bij Drs. Daria Voropai bestaat altijd uit een combinatie van huidverbetering en injectables. Ontdek meer over Kalea Clinic op www.kaleaclinic.nl

 

Wetenschappelijke studies

Drs. Daria Voropai is een zeer gerespecteerde key opinieleider in vele internationale wetenschappelijke studies. Wetenschap betekent voortdurende verbetering. Dat is het mooiste wat er is. Zo ontstaan er verbeterde behandelingen en nieuwe inzichten als het gaat om de kwaliteit van cosmetische behandelingen. Only the best for you! 

 

Interesse in de wetenschappelijke studies waaraan Drs. Daria Voropai heeft meegewerkt? We delen een aantal relevante studies van het jaar 2021 met je.

 

‘Rock your age’

 

¨Het geeft me veel energie om mijn kennis te delen maar ook om kennis op te doen door het ontmoeten van top professionals van over de hele wereld. Mijn werk is een continu leerproces; daarom houd ik zoveel van deze mooie en bevredigende baan. Er is gewoon niets mooiers dan in staat zijn om de zelfverzekerdheid van mijn cliënten te beïnvloeden en hen nog meer zelfvertrouwen te kunnen geven¨

 

– Drs. Daria Voropai.

 

We hopen u snel te mogen verwelkomen in de nieuwe kliniek.