Kin-kaaklijn

Kincorrectie en kaaklijn verstrakken

 

Een vlijmscherpe kaaklijn met de perfect gevormde kin betekent een krachtige en sterke gezichtsuitdrukking. A Sharp Jawline is een veel gevraagde behandeling voor zowel vrouwen als mannen. Power up that jawline! Een sterk gehoekte kaaklijn met de juiste kin projectie geeft het gezicht karakter en kracht. De kin speelt een zeer belangrijke rol in de aantrekkelijkheid van het gezicht, gezien de kin een centraal punt is.

Een goed gevormde kin gecombineerd met een sterk gedefinieerde kaaklijn structuur is de hoeksteen van een gebalanceerd aantrekkelijk en krachtig gezicht. De kincorrectie daarom een veelgevraagde behandeling. Deze behandeling is tevens erg geliefd bij mannen. Een teruggetrokken kin kan naar voren gehaald worden door een subtiele verlenging. Daarnaast kan Drs. Daria Voropai ook mooi oneffenheden en putjes op de kin behandelen.

 

Wanneer we ouder worden zien we dat vaak als eerste terug in de kaaklijn deze wordt wat slapper waardoor het gezichtsprofiel minder krachtig oogt. Door het verloren volume te herstellen krijg je de kracht weer terug in het gezicht. Hello younger version of yourself. Afhankelijk van de hoeveelheid volumeverlies en het gewenste resultaat zal Drs. Daria Voropai uw gezicht vanuit alle kanten analyseren, naar uw wensen luisteren en haar advies geven. Hier komt een perfect gepersonaliseerd behandelplan uit voort.

 

BELOTERO Hyaluronzuur fillers

Dokter Daria Voropai werkt met diverse hyaluronzuur fillers van het hoogkwalitatieve merk Belotero. Het BELOTERO® verschil is de combinatie van de Cohesive Polydensified Matrix (CPM®) technologie voor integratie in de huid waarbij de beweeglijkheid van het gezicht en de natuurlijke expressie in het gezicht wordt behouden BELOTERO®´s specifieke proces voor het maken van fillers volgens deze CPM® technologie resulteert in verschillende diktes van de fillers zodat we voor iedere zone met de juiste filler kunnen werken.

 

Hyaluronzuur fillers zijn van tijdelijke aard en het materiaal wordt door ons lichaam vanzelf afgebroken. Het effect houdt doorgaans 6-9 maanden aan. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat zal het resultaat op den duur langer aanhouden. De filler wordt prachtig door de huid opgenomen en geeft een natuurlijk resultaat. Hyaluronzuur fillers zijn ideaal voor het contouren van het gezicht en voor jongere cliënten zonder al te veel volume verlies en waarbij we voornamelijk focussen op het accentueren van bijvoorbeeld de jukbenen, lippen of kaaklijn.

 

RADIESSE

RADIESSE is een dermale filler die helpt voor het verminderen van rimpels en het herstellen van volume. Het is de eerste FDA geaccordeerde dermale filler voor het gezicht en ook voor sommige zones van het lichaam. De filler bevat collageen; dit is de belangrijkste proteïne in onze huid die er voor zorgt dat de huid stevig, jong en vol is. Tijdens het verouderingsproces neemt ons eigen collageen af wat zorgt voor verzakkingen. RADIESSE is een collageen stimulator. Het stimuleert het lichaam om zelf meer collageen aan te maken voor een fris en vol resultaat. Het fijne van RADIESSE is dat filler beetje bij beetje wordt vervangen door nieuw eigen aangemaakt collageen. Het effect van RADIESSE houdt langer aan dan hyaluronzuurfillers. RADIESSE wordt echt ingezet om volumeverlies te herstellen en de structuur van het gezicht sterker te maken.

Kin-kaaklijn

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Kinfillers, de kincorrectie zonder operatie

Waar vroeger een kinimplantaat als enige oplossing werd gezien voor het corrigeren van een kin, is er tegenwoordig een laagdrempeliger alternatief: een kincorrectie met behulp van fillers. Geen implantaat welke gepaard gaat met een ingrijpende operatie en herstelperiode van een paar weken, maar een snelle, effectieve en vrijwel pijnloze behandeling!

 

Drs. V maakt enkel gebruik van hoogwaardige fillers op basis van hyaluronzuur. Door fillers in het gebied rondom de kin te injecteren, wordt het volume vergroot en worden de verhoudingen van het gezichtsprofiel verbeterd. Zo zorgt Drs. V ervoor dat je kin weer goed bij jouw gezicht past. Bovendien kan een kinfillerbehandeling een anti-verouderingseffect hebben, de huid rond de mond en nek strakker maken en fijne lijntjes verminderen.

 

Let wel op: enkel een kin filler behandeling verhelpt geen onderkin, maar het strakker maken van de kaaklijn gecombineerd met fillers in de kin kan wel zorgen voor mooie strakke lijnen in je gezicht.

 

Waarom een kincorrectie en kaaklijn filler behandeling bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam?

Het creëren van een prachtig harmonieus gezichtsprofiel is een veel gevraagde behandeling. Drs. Daria Voropai is een vooraanstaand arts met een grote clientèle in binnen en buitenland. Zij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

 

Drs. Daria Voropai kijkt altijd naar het gehele plaatje. Ze analyseert het gezicht vanuit iedere hoek in detail. Voorafgaand aan de behandeling wordt een 3D Vectra scan gemaakt om een nog beter beeld te krijgen van onder andere de symmetrie van het gezicht en de anatomische proporties. De kin en de kaaklijn spelen een prominente rol in de balans van het gezicht. Soms adviseert Drs. Daria Voropai aanvullende behandelingen voor een nog mooier geheel. Drs. Daria Voropai zal dit bespreken tijdens haar consult. Uiteraard kan ook alleen de kaaklijn of de kin worden behandeld. Samen met jou werkt Drs. Voropai naar een natuurlijk ogend en perfect resultaat.

 

Er is niet één behandelplan voor iedereen. Boek jouw consult met Drs. Daria Voropai voor meer informatie over uw persoonlijke behandelplan. Drs. Daria Voropai zorgt ervoor dat je de deur uit gaat met prachtig gezichtsprofiel waar je altijd van hebt gedroomd.

FAQ

Met welke filler producten werkt Drs. Daria Voropai

Fillers kunnen gebruikt worden om de kin te vergroten / verlengen, de kaaklijn te verstrakken en die krachtige gewenste hoek aan het einde van de kaaklijn te creëren.

 

Radiesse is belangrijk om het gehele onderste deel van het gezicht te versterken en het lichaamseigen collageen te stimuleren. Radiesse zal op de lange termijn helpen om verslapping te voorkomen en legt het fundament voor een jeugdige gezichtsstructuur.

Hoe bereid ik mezelf voor op een filler behandeling bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam?

Je komt eerst voor een consult langs bij Drs. Daria Voropai. Tijdens dit consult worden zorgvuldig jouw wensen in kaart gebracht en analyseert Drs. Daria Voropai het gezicht en de huidkwaliteit zeer nauwkeurig. Tijdens het consult wordt vaak een 3D Vectra scan gemaakt om zo het gezicht van alle hoeken zorgvuldig in kaart te brengen. Deze scan helpt om het gezicht volledig te harmoniseren voor het beste resultaat. De scan brengt eveneens de huidkwaliteit in beeld, zo kan rimpelvorming effectief aangepakt worden voor een mooi en fris totaal resultaat.

 

Voorafgaand aan de filler behandeling zelf kan indien wenselijk een verdovende crème aangebracht worden. De meeste cliënten verdragen de behandeling zeer goed met deze crème. Je hoeft daarom niet bang te zijn voor pijn. Daarnaast bevat de Belotero filler al lidocaïne om de behandeling zo prettig mogelijk te laten plaatsvinden.

 

We adviseren om de dagen voor de behandeling geen ibuprofen of aspirines te gebruiken. Dit omdat deze medicatie er voor kan zorgen dat je sneller blauwe plekjes krijgt. Wanneer je toch pijnstillers wilt gebruiken raden we je aan om voor paracetamol te kiezen.

 

De behandeling neemt doorgaans 30-45 minuten in beslag.

Hoe verzorg ik mijn gezicht het beste na een filler behandeling bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam?

Het is belangrijk om het gezicht na de behandeling rust te geven. Direct na de behandeling zal de arts het gezicht koelen met ijspacks. Indien nodig kun je dit thuis voortzetten. Belangrijk is om een doekje aan te brengen tussen de ijspacks en de lippen omdat de lippen niet in direct contact met het ijs mogen komen.

 

Breng de eerste 12 uur na de behandeling geen make-up aan en nuttig geen alcohol.

 

Probeer contact met het behandelde gebied zoveel mogelijk te vermijden in de dagen na de behandeling. We adviseren ook om de huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen, denk hierbij aan sauna´s, zonnebanken en stoombaden. Daarnaast is het belangrijk om de lippen niet bloot te stellen aan de zon. Wanneer je naar buiten gaan smeer de lippen dan in met een SPF.

 

De behandeling heeft doorgaans geen downtime maar het er kan een wat lichte zwelling ontstaan. Dit trekt meestal na een aantal dagen volledig bij. Soms kunnen blauwe plekjes ontstaan op de plek van het prikken, deze verdwijnen in de dagen na de behandeling vanzelf.

 

Het is belangrijk om heel nauwkeurig de adviezen van de arts op te volgen.

Hoeveel filler gebruikt Drs. Daria Voropai tijdens een kincorrectie en kaaklijn verstrakking?

De benodigde hoeveelheid filler is afhankelijk van de indicatie en de wensen. Doorgaans zal 3-4 ml nodig zijn om de kin en de kaaklijn te behandelen. Tijdens een consult zal Drs. Daria Voropai een behandelplan opstellen.

Hoe lang geniet ik van het filler resultaat bij Drs. Daria Voropai?

Het effect houdt doorgaans 12 maanden aan. Wanneer er met Radiesse wordt gewerkt kan het effect tot wel 2 jaar aanhouden. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat zal het resultaat op den duur langer aanhouden. Meestal vindt een herhaalbehandeling 1 keer per jaar plaats, afhankelijk van de wensen van de cliënt.

Kan mijn hals ook mee behandeld worden tijdens deze behandeling?

Jazeker, In sommige gevallen kan het nuttig zijn om de behandeling te combineren met huidverbetering van het nekgebied door skinboosters te gebruiken en fijne lijntjes glad te strijken. Het doel is om het gezicht te harmoniseren en te verjongen. Er is niet één behandelplan voor iedereen. Boek jouw consult met Drs. Daria Voropai voor meer informatie over uw persoonlijke behandelplan.