Botuline Toxine tegen zweten

Een veel gevraagde medische behandeling met botuline toxine is de botuline toxine anti-transpiratie behandeling. Niets is zo vervelend dan natte plekken onder de armen tijdens een meeting, presentatie of diner. Zweetplekken kunnen een onzeker gevoel geven en zelfs tot stress leiden.

Overmatig zweten is prima te behandelen met een botuline toxine behandeling. De botuline toxine blokkeert de zenuwen die de zweetklieren aansturen waardoor er geen of minder zweet geproduceerd kan worden.

 

De behandeling is snel en zonder downtime. Er worden ongeveer 10-20 prikjes botuline toxine gegeven per oksel. Het resultaat houdt 3-6 maanden waarna een herhaalbehandeling ingepland kan worden.

Behandeling tegen overmatig zweten bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam

Overmatig zweten kan het dagelijkse leven belemmeren en je voelt je niet fijn in strakke kleding. Met een botuline toxine behandeling kunnen de zenuwen die de zweetklieren aansturen tijdelijk uitgeschakeld worden. Hello fresh and dry armpits. Drs. Daria Voropai werkt voor deze behandeling met het mooie merk BOCOUTURE. Met een vrij simpele en snelle behandeling ben je tot wel een half jaar verlost van zweetplekken onder de armen.

 

Het is belangrijk om naar de behandeling te komen met geschoren oksels.

Botuline Toxine

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Waarom een behandeling met Botuline Toxine?

Een behandeling met spierontspannende injecties helpt om de zenuwen die de zweetklieren aansturen tijdelijk uit te schakelen. Hierdoor zul je tijdelijk geen zweet meer produceren onder de armen. Spierontspannende injecties bevatten eiwitten die inwerken op de zenuwcellen en dit middel wordt voor verschillende medische toepassingen ingezet. Voor cosmetische doeleinden wordt de stof verdund.

 

Deze behandeling is erg veilig en wordt al tientallen jaren uitgevoerd. De prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier wordt verminderd, waardoor de zweetklier geen zweet meer kan produceren.

FAQ

Met welk merk botuline toxine werkt Drs. Daria Voropai in Amsterdam?

Drs. Daria Voropai werkt voor haar spierontspannende injectable behandelingen met het merk BOCOUTURE. BOCOUTURE is momenteel de meest natuurlijke en pure versie van botulinetoxine op de markt. Het grote voordeel van BOCOUTURE is dat je niet resistent kan worden voor botulinetoxine en dat mogelijke bijwerkingen zoals een allergische reactie tot een minimum beperkt worden. BOCOUTURE heeft hetzelfde effect als andere botulinetoxine merken. Het is ontwikkeld door het zeer bekende farmaceutische bedrijf Merz.

Hoe lang blijft het effect van botuline toxine aanwezig?

Afhankelijk van de behandelde zone blijft het effect van spierontspannende injecties tussen de 3-6 maanden merkbaar.

Doet een botuline toxine behandeling pijn?

Nee, de meeste cliënten ervaren deze behandeling als vrijwel pijnloos. De behandeling duurt slechts enkele minuten en de cosmetisch arts werkt met zeer fijne naaldjes waardoor de prikjes zelf hooguit als kleine speldenprikjes aanvoelen.

Is een behandeling met botuline toxine veilig?

Ja zeker. Het middel wordt al meer dan 30 jaar gebruikt en is zeer veilig. Uiteraard is het van belang om een arts te kiezen met ervaring en het is belangrijk om het protocol van de arts nauwkeurig op te volgen.

Wanneer is het resultaat van de Bocouture behandeling voelbaar?

Botuline toxine laat even op zich wachten. Het resultaat start voelbaar te worden na ongeveer 3-4 dagen, het eindresultaat is na ongeveer 2 weken bereikt. Het uiteindelijke resultaat houdt ongeveer 3-6 maanden aan, afhankelijk van de behandelde zone. Wanneer je vaker behandelingen met botuline toxine ondergaat dan zal het effect steeds langer aanhouden.

Wat is het nazorg protocol van een botuline toxine behandeling?

Na een behandeling bij Drs. Daria Voropai krijg je een nazorg protocol mee naar huis. Na een botuline toxine behandeling is het belangrijk om 24 uur niet te sporten, geen alcohol te drinken en extreem warme temperaturen zoals in de sauna te vermijden.

Consult

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai stelt samen met jou een effectief en doelgericht behandelplan op.

 

Na het consult kun je een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.