Behandeling van rimpels hals/décolleté

Niet alleen een mooi verzorgd gezicht is belangrijk; ook onze nek en het decolleté heeft extra aandacht nodig om het verouderingsproces te vertragen.

 

Vaak wordt de nek en het decolleté gebied vergeten, maar dit gebied is juist heel erg belangrijk omdat het veelvuldig wordt blootgesteld aan de zon. Daarnaast is de huid in dit gebied wat dunner en krijgen we sneller te maken met verslapping, verkleuring en rimpelvorming. Voorkomen is beter dan genezen daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan dit gebied om de huid vitaal en stralend te houden.

Behandeling van rimpels hals/décolleté

 

De nek is een tricky gebied om te behandelen; voor de beste resultaten combineren we een aantal verschillende behandelingen met een stap voor stap benadering.

 

  • Het verstrakken van de huid – Ultherapy
  • Het hydrateren van de huid – Profhilo
  • Het stimuleren van collageen – Radiesse
  • Het verwijderen van pigmentatie – IPL laser

Behandeling van het nekgebied en het decolleté met Profhilo skinboosters

 

Profhilo is een behandeling voor zowel het gelaat als het lichaam om huidverslapping te herstellen. Deze behandeling geeft prachtige resultaten voor het nek en decolleté gebied. Door het injecteren van puur hyaluronzuur zorgt Profhilo er voor dat een uitgedroogde huid (lijn vorming) weer vol en stevig wordt. Daarnaast stimuleert het hyaluronzuur tevens het lichaam om collageen en elastine aan te maken.

 

De kwaliteit van de huid zal aanzienlijk verbeteren en verstrakken. Daarnaast zal de nek en het decolleté egaler aandoen. Profhilo is geen filler, het lichaam wordt zelf aan het werk gezet om de huid van binnenuit de verbeteren, te hydrateren en te verstrakken. Profhilo helpt om de veerkracht van de huid te hertellen en lijnen & rimpeltjes te verminderen.

hals / décolleté

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Slappe huid in nek verstevigen met skinboosters

 

Door middel van beide fillers, Radiesse en Profhilo, wordt de huid in de hals verstevigd en gehydrateerd. Hierdoor krijgt de huid een vollere, frissere, gezondere en jongere uitstraling. Daarnaast vertraagd een skinbooster het verouderingsproces en stimuleert deze de toename van het volume van je huid. Zo worden fijne lijntjes en ondiepe rimpels verzacht. Een skinbooster bestaat uit natuurlijk hyaluronzuur en zorgt, naast een jongere uitstraling, ervoor dat de kwaliteit en de structuur van de huid verbeterd wordt. Zo kan de behandeling ook acnelittekens verminderen. Doordat de skinboosters bestaan uit hyaluronzuur kunnen deze door het lichaam afgebroken worden, skinboosters zijn dus niet permanent.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een mooi resultaat?

 

Een Profhilo behandeling bestaat meestal uit 3 sessies. We starten op dag 1, er volgt een herhaling op dag 30 en op dag 90 kan er nog een laatste top up nodig zijn. De behandeling is vrijwel pijnloos en er is geen downtime. In de weken na de eerste behandeling zal de huid zichzelf verstrakken en verstevigen doordat het lichaam zelf aan het werk wordt gezet om collageen te produceren. Een maand na iedere sessie zul je zichtbare resultaten waarnemen. Het eindresultaat is een maand na de laatste sessie zichtbaar. Om het resultaat bij te houden adviseren we jaarlijks 1 of 2 herhaal behandelingen.

 

Bijwerkingen Profhilo

 

Bij een Profhilo behandeling wordt er puur hyaluronzuur geïnjecteerd, deze stof komt van nature voor in ons lichaam en wordt daarom geheel geaccepteerd. Zoals met iedere injectable behandeling is er een kans op milde zwelling, roodheid en blauwe plekjes. Na een paar dagen trekt dit bij. Stop uit voorzorg een week voor de behandeling met het gebruik van ibuprofen en aspirines om de kans op blauwe plekjes te verminderen. Kies liever voor paracetamol.

 

Het behandelen van de nek het decolleté gebied met Radiesse Hyper-Diluted

 

Bij een sterkere mate van verslapping en volumeverlies in het hals en decolleté gebied werkt cosmetisch arts Drs. Daria Voropai het liefst met Radiesse Hyper-Diluted. Dit is een zeer veilige FDA geaccordeerde dermale filler die bestaat uit op calcium gebaseerde microsferen die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleert.

 

Hoe maak ik een keuze tussen Profhilo en Radiesse Hyper-Diluted?

 

Tijdens een consult analyseren we de huid en brengen wij jouw wensen in kaart. Afhankelijk van de indicatie en de wens wordt er een passend behandelplan opgesteld.

Aantal voorbeelden:

Verlies stevigheid – Radiesse Hyper-Diluted
Volume verlies – Radiesse Hyper-Diluted
Flinke verslapping – Radiesse Hyper-Diluted
Droge huid, fijne lijntjes – Profhilo
Beginnende verslapping – Profhilo

Kosten

Onze tarieven

  • hals / décolleté
    € 1400

FAQ

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een mooi resultaat?

Afhankelijk van de indicatie (de mate van verslapping) zijn er doorgaans 1 of 2 behandelingen nodig. Wanneer 2 behandelingen nodig zal dit met een pauze van 2 maanden gedaan worden. Het duurt ongeveer 2 maanden voordat het eindresultaat zichtbaar is. Het lichaam heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken en zo de huid zichtbaar te liften en te verstrakken. Het resultaat houdt ongeveer 1.5 jaar aan. Na de eerste sessies adviseren we een jaarlijkse touch up behandeling om het resultaat optimaal te houden.

Bijwerkingen Radiesse Hyper-Diluted

Radiesse is een FDA geaccordeerde filler en wordt al jarenlang gebruikt. Radiesse is biocompatibel en wordt goed door het lichaam geaccepteerd. Zoals met iedere injectable behandeling is er een kans op milde zwelling, roodheid en blauwe plekjes. Na een paar dagen trekt dit bij. Stop uit voorzorg een week voor de behandeling met het gebruik van ibuprofen en aspirines om de kans op blauwe plekjes te verminderen. Kies liever voor paracetamol.

Consult bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam

Jouw injectable behandeling voor de hals en het decolleté start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

Na het consult kunt u een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.

Hoe bereid ik mij voor op een filler behandeling?

Bij een filler of skinbooster behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Tijdens de behandeling werken we met ijs packs om na het prikken de huid meteen te koelen. Daarnaast werkt Drs. Daria Voropai tijdens haar behandelingen zoveel mogelijk met een canule. Deze manier van prikken is de meest veilige manier en zorgt voor minder kans op blauwe plekjes.

Wij adviseren je om een week voor de behandelingen te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Nazorg injectable behandeling

Het herstel na een filler of skinbooster behandeling verloopt vrij snel. Je geniet vrijwel meteen na de behandeling van het resultaat. Het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Direct na de behandeling kun je wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekjes. Na de behandeling krijg je een protocol mee naar huis met tips voor een zo snel mogelijke recovery van de behandeling.

  • Na de behandeling heeft de huid rust nodig. Breng de eerste dag na de behandeling geen make up aan en bescherm de huid goed tegen de zon met een SPF50.
  • Drink de eerste 24 uur geen alcohol en ga niet sporten. Vermijd ook extreme temperaturen zoals de zonnebank en sauna´s.
  • Wanneer je een pijnstiller nodig hebt kies dan voor paracetamol in plaats van aspirine of ibuprofen omdat de laatste twee een stimulerend effect kunnen hebben op blauwe plekken.

Waarom deze behandeling bij cosmetisch arts Daria Voropai in Amsterdam?

Cosmetisch arts KNMG Drs. Daria Voropai is DE specialist op het gebied van Profhilo en Radiesse Hyper-diluted in Amsterdam.

In binnen en buitenland geeft ze, als Key Opininieleider workshops en lezingen over body behandelingen waarbij het gebruik van Radiesse Hyper-diluted wordt ingezet. Drs. Daria Voropai werkt met innovatieve protocollen om te zorgen dat het resultaat optimaal is.

Drs.Daria Voropai. ́s klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ́het best bewaarde geheim in de wereld van beauty ́. Drs.Daria Voropai werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden.

Je bent van harte welkom voor een consult bij Drs. Daria Voropai in haar kliniek in Amsterdam. Iedere huid is anders, zo ook ieder behandelplan. Drs. Daria Voropai maakt samen met jou een passend behandelplan op.

De cosmetische ´journey´ is niet 1 bezoek naar de kliniek maar resultaten worden behaald over een langere periode. Zo kun je rekenen op een langdurig en natuurlijk resultaat. Rock your age!