Carte Blanche

Drs.V.´s signature behandeling is de Carte Blanche Treatment. Deze unieke door Drs.V. ontworpen behandeling bestaat uit een volledige gezichtsanalyse en een volledig uniek behandelplan aansluitend bij de wensen van de cliënt. Zo wordt de symmetrie en de harmonie in het gezicht hersteld door het gebruik van diverse regeneratieve behandelingen, fillers en botox injecties. Deze behandeling wordt gezien als een mini face lift met een natuurlijk resultaat die uw krachtige kenmerken nog beter naar voren laten komen.

Ieder gezicht heeft een andere aanpak nodig; alles draait om het in balans brengen van het individuele gezicht. In het verouderingsproces verliezen we volume omdat de collageen productie afneemt en de botstructuur begint te krimpen; dit proces is helaas het gevolg van tijd en wordt zichtbaar in verschillende gebieden van het gezicht. Welke gebieden het eerst worden aangetast is genetisch bepaald. Daarom is het zo belangrijk om voor iedere cliënt een op maat gemaakt behandelplan te ontwerpen. Het doel is om bijvoorbeeld een vermoeide of boze gezichtsuitdrukking te herstellen zodat de cliënt er weer fris en mooi uitgerust uitziet. Deze behandeling sluit het beste aan bij cliënten rond de 40 jaar.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Ieder behandelplan is verschillend maar meestal bestaat de behandeling uit de volgende elementen:

  1. Regenereren van de huidlagen met collageen stimulerende behandelingen om de huid te versterken en verzakkingen tegen te gaan.
  2. Het herstellen van verloren volume met Hyaluronic Acid Dermal Fillers.
  3. Het ontspannen van hyperactieve spieren in bijvoorbeeld het voorhoofd, rondom de ogen en bij de frons.
  4.  Het egaliseren van de huid.
  • Producten die gebruikt kunnen worden zijn onder andere: Botox/ Radiesse / Belotero Hyaluronic Acid Filelrs / Ultherapy / Laser behandelingen / Vivace.

 

Wat maakt de Carte Blanche behandeling zo bijzonder?

Het advies is gebaseerd op een volledige analyse van het gezicht, de anatomie, structuur van de schedel, vet opbouw in het gezicht en natuurlijk de natuurlijke gezichtsuitdrukkingen. Ieder persoon heeft verschillende features en verschillende expressies in het gezicht. Daarnaast speel de anatomie van een individueel gezicht evenals een etniciteit een belangrijke rol.

 

Het is belangrijk om de kenmerken en de balans in het gezicht individueel in kaart te brengen en basis van deze analyse kunnen we het perfecte behandelplan opstellen. Iedere gezicht is uniek. We kijken naar een totaal plaatje; cosmetische gezichtsverbetering gaat niet om 1 trip naar de kliniek, het is een langdurig plan wat naarmate we ouder worden steeds wordt gefinetuned. De focus licht op het naar voren brengen van de sterke features en het verdoezelen van minder sterke features.

 

De Carte Blanche methode bestaat altijd uit diverse behandelingen waarbij we fillers en botox gebruiken maar ook huid verbeterende behandelingen; dit alles gebaseerd op het Drs.V.´s ´sharp eagle eye´ en de juiste analyse.

Carte Blanche

Boek hier uw afspraak via ons enige reserveringssysteem.


Boek uw afspraak

Waarom Drs. V?

Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie
Eigen kliniek in Amsterdam, aan de Prins Hendriklaan 28
Internationale klantenkring
Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´

Waarom Dr.V?

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden. Dr.V. wordt daarom ook ´The beauty world´s best kept secret´ genoemd.

 

Waarom is huidverbetering zo belangrijk?

Het antwoord is simpel. Een sterke mooie huid betekent dat er minder fillers nodig zijn. Nog beter gezegd, een mooie huid heeft ook geen (of minder) foundation nodig – we doelen hierbij op de zogenaamde #gobareanddontcare look. Wanneer je weinig makeup nodig hebt omdat je huid zo mooi is voel je je meteen meer zelfverzekerd. Je stapt namelijk stralend je bed uit. Daarnaast kan het gebruik van veel makeup je ook ouder doen lijken. Afhankelijk van hoe jouw unieke behandelplan eruit zien kan er gekozen worden voor laser behandelingen, de Vivace en/of de Ultherapy behandeling; een niet-invasieve behandeling die in de diepere lagen van de huid werkt om de huid te liften en collageen aanmaak en elastine te boosten.

 

Waarom zijn fillers zo belangrijk?

Het in balans brengen van de harmonie in het gezicht kan worden gedaan door het gebruik van hyaluronzuur filler en biostimulators zoals Radiesse. Radiesse herstelt volume maar boost tegelijkertijd ook de aanmaak van ons eigen collageen. In een paar maanden wordt Radiesse vervangen door jouw eigen collageen voor een langdurig effect. Dit zorgt tevens voor een zeer natuurlijk resultaat.

 

Een ander belangrijk onderdeel van de Carte Blanche methode is het herstellen van shape en contouring daar waar volume is verloren als gevolg van het ouderdomsproces en externe factoren zoals stress, gewichtsverlies en bijvoorbeeld roken. Met een filler kunnen we verloren volume herstellen en ook extra volume toevoegen om bepaalde features te versterken. Het uitgangspunt is altijd om het gezicht geheel in harmonie te herstellen op een subtiele maar resultaatgerichte manier.

 

Wat is het resultaat?

Een mooi fris gezicht wat in balans is zonder dat de uniekheid van het gezicht verloren gaat. Je zult genieten van een sexy en jonger uiterlijk voor een zelfverzekerd gevoel. Dat is het doel van Drs.V. Het gaat er om dat je er precies zo uit ziet als je je van binnen voelt. Ready to conquer the world. You will be you!