De vooraanstaand cosmetisch artsen drs. Daria Voropai, die de afgelopen jaren in Londen internationaal furore maakte, en drs. Annebeth Kroeskop – opgeleid en jarenlang werkzaam geweest in New York – hebben op de Van Eeghenstraat 98 een esthetische kliniek geopend. In de luxe boutique kliniek – die over een discrete achteringang en eigen parkeerplekken beschikt – draait het om meer dan botox en fillers. Bijgestaan door een zeer ervaren team van cosmetisch artsen en huidtherapeuten is hier een vernieuwend concept gerealiseerd, waarbij een persoonlijk behandelplan en huidverbetering de sleutel vormen naar een natuurlijk, fris resultaat. Voor de mooiste versie van jezelf is dit het nieuwe go to adres.

 

Totaalpakket tegen huidveroudering Naast de eigen praktijken, DV – Daria Voropai Cosmetic Dermatology and Injectables en Annebethkroeskop.com BV, is in de kliniek aan het Vondelpark tevens een gedeelde Skinhealth-afdeling gevestigd. Vanuit de overtuiging dat cosmetische wetenschap meer is dan fillers en botox, onderscheiden beide artsen zich door hun toewijding aan onderzoek naar huidverbeterende technieken en de persoonlijke aanpak. Door in de kliniek exclusieve awardwinning skincare merken, zoals Craith en Skinbetter, vitamine infusen, supplementen en veilige en effectieve technieken waaronder VIVACE Radiofrequency Microneedeling (voor oppervlakkige huidverbetering) en Ulthera (non-chirurgische facelift) te combineren, ontstaat voor iedere cliënt een persoonlijk en hoogst efficiënt totaalpakket dat het huidverouderingsproces vertraagt.

 

Niet anders maar beter

Drs. Annebeth Kroeskop: ‘We gaan niet voor een quick-fix, maar gaan letterlijk de diepte in om huidverbetering en langdurige resultaten te kunnen realiseren. Naast een eerlijk en haalbaar advies is een naturelle, frisse look altijd het doel.’

 

Drs. Daria Voropai: ‘Eén element van veroudering is natuurlijk volumeverlies en daar komen de injectables wel degelijk van pas: we replace what time took away. Máár subtiel! Opgespoten gezichten is niet waar wij voor staan. De insteek is iemands unieke kenmerken beter naar voren te brengen, niet die compleet te veranderen.’

 

Op dit vlak is er tevens onderscheid tussen de behandelmethoden van Daria en Annebeth. Daria Agebruikt Facial Balancing van Merz en Annebeth werkt met de MD Codes™ ontwikkeld door Allergan. Beiden streven ze altijd naar een natuurlijk resultaat. Iets waar in de markt ook steeds meer vraag naar is.

 

Over de kliniek

De kliniek onder leiding van drs. Daria Voropai en drs. Annebeth Kroeskop is gelegen aan de Van Eeghenstraat 98 naast het Vondelpark. Het interieur is verzorgd door JPS Architecten in samenwerking met Lensvelt Design. Er is een discrete achteringang en tevens is er de beschikking over drie (gratis) parkeerplekken die vooraf gereserveerd kunnen worden.

 

Over drs. Daria Voropai

Daria Voropai heeft haar sporen in de cosmetische geneeskunde ruimschoots verdiend en wordt internationaal gezien als de rijzende ster in de wereld van esthetische geneeskunde. Middels botox en fillers weet ze uitmuntende resultaten te behalen door haar uitgebreide gezichtsanalyse en full-face behandelingen met een achtergrond in de hoofd-hals chirurgie. Ze maakte de afgelopen jaren furore in Londen bij de beroemde kliniek van dr. Kate Goldie en is het beautygeheim van veel internationale klanten. Naast haar eigen kliniek, DV – Daria Voropai Cosmetic Dermatology and Injectables, blijft Daria partner bij de prestigieuze Londense kliniek en zal ze haar wetenschappelijk onderzoek in haar vakgebied blijven voortzetten. Haar werk is gepubliceerd en ze presenteert regelmatig op internationale congressen. Tevens geeft ze les aan andere cosmetische artsen en dermatologen.

 

Over drs. Annebeth Kroeskop

Annebeth Kroeskop is opgeleid in New York en een zeer ervaren cosmetisch arts KNMG. Na diverse jaren werkzaam te zijn geweest in de beste privéklinieken van New York keerde ze terug naar Amsterdam. Met de opening van haar eigen kliniek Annebethkroeskop.com BV, waar ze wordt bijgestaan door een team hoogopgeleide huidtherapeuten en cosmetisch artsen is nu een droom in vervulling gegaan. Annebeth doet tevens wetenschappelijk onderzoek naar huidverbeterende ingrepen en is gespecialiseerd in total-face behandelingen.