Wallen

Injectable behandeling wallen

Geef de ogen haar sparkle terug. Wallen zijn ze een veelvoorkomende indicatie waar cliënten zich aan storen. Wallen zorgen voor een vermoeid uiterlijk. Niets is vervelender wanneer je er moe uitziet maar je je niet zo voelt.

 

De eerste verouderingsprocessen zien we rondom de ogen, waardoor langzaam de vermoeide uitstraling zichtbaar wordt. Deze veroudering komt meestal in de vorm van fijne lijntjes onder de ogen, de zogenaamde kraaienpootjes met of zonder donkere kringen of wallen die veroorzaakt worden door het volumeverlies.

 

We onderscheiden twee soorten wallen; vochtwallen en vetwallen. Vochtwallen zijn het gevolg van levensstijl en vermoeidheid. Vochtwallen treden voornamelijk op in de ochtend en verdwijnen door de dag heen. Vochtwallen kunnen verminderd worden door het inzetten van verschillende huidverbeterende behandelingen die zich richten op het direct activeren van het lymfestelsel. Een goede behandeling voor vochtwallen is onder andere de Jetpeel behandeling.

 

Vetwallen zijn een teken van veroudering of het kan voortkomen uit de genetische aanleg. De elasticiteit van de huid neemt af waardoor het vet onder de ogen naar beneden zakt en meer zichtbaar wordt. De traangootjes worden daardoor meer zichtbaar en leeg.

 

Drs. Daria Voropai heeft een manier van behandelen samengesteld om speciaal het gebied rondom de ogen te versterken en te verfrissen. Ze werkt met een combinatie van natuurlijke en regeneratieve producten zoals peptiden, groeifactoren en biologische stimulatoren. Dit in combinatie met de klassieke aanpak van spierontspannende injecties (Botox) en dermal fillers (hyaluronzuur) evenals laserbehandelingen en huidverstrakkende behandelingen geven een verbluffende resultaten.

Het behandelen van traangootjes met een filler

Vet wallen onder de ogen kunnen met een filler behandeling gecamoufleerd worden waardoor deze minder ´aanwezig´ zijn. Het is belangrijk dat de huid niet ´te los´ is en dat je geen vocht vasthoudt onder de ogen. De filler wordt aangebracht in de traangootjes en afhankelijk van de indicatie tevens in de jukbenen en de slapen voor een mooi evenwichtig effect.

 

Drs. Daria Voropai werkt voor deze behandeling met een dunne hyaluronzuur filler van het merk Belotero; speciaal ontwikkeld voor het onderoog gebied. Afhankelijk van de indicatie zal Drs. Daria Voropai het onderoog gebied voorbereiden op de filler behandeling door eerst de huidkwaliteit te verbeteren met bijvoorbeeld Vivace Fractional Microneedling RF of de Ultherapy. Deze behandelingen zijn zeer geschikt om de dunne huid onder de ogen te verstevigen. Wanneer de huid verstevigd is zal het effect van de filler nog mooier aandoen.

 

Het behandelen van de traangootjes met een filler is een complexere behandeling en vergt een cosmetisch arts met veel ervaring. Drs. Daria Voropai is zeer ervaren in het behandelen van deze delicate zone.

 

Belotero Balance filler behandeling voor de wallen

Belotero® Balance wordt volledig opgenomen door je huid. De filler heeft een optimale integratie. Dit zorgt ervoor dat je een natuurlijke uitstraling blijft houden. De filler op basis van een lichaamseigen, vochtinbrengende stof; hyaluronzuur; wordt goed verdragen. Deze injectable is beschikbaar in een variant met lidocaïne. Dat maakt de behandeling een stuk comfortabeler, omdat lidocaïne een verdovende werking heeft.

 

Aanvullende filler behandeling voor het middengezicht

Het ontstaan van wallen gaat vaak samen met volumeverlies in het wanggebied. Daarom combineert Drs. Daria Voropai de traangoot behandeling vaak met het versterken van het middengezicht om zo de steun in het gezicht de herstellen. Zo wordt een vermoeide blik effectief hersteld.

 

Voor het middengezicht werkt Drs. Daria Voropai graag met Radiesse. Deze unieke filler op basis van lichaamseigen CaHa deeltjes boost de collageen aanmaak en in de loop van de tijd wordt deze filler vervangen door nieuw collageen voor een langdurig en natuurlijk effect.

 

Donkere kringen onder de ogen

Naast wallen zijn donkere kringen een vaak voorkomende indicatie. Drs. Daria Voropai kan donkere kringen effectief verminderen met de unieke MesoEye C71 behandeling.

 

Deze injectable behandeling is speciaal ontwikkeld voor onder ogen en helpt de huid onder de ogen te verbeteren. Deze behandeling voegt niet direct volume toe zoals bij de traangoot filler behandeling maar richt zich echt op het verminderen van de donkere kringen onder de ogen.

 

De MesoEye C71 behandeling helpt:

– zwelling onder de ogen te verminderen
– om de bloedsomloop te boosten in het ooggebied
– om de huid onder de ogen te verstrakken
– om droogheid aan te pakken
– rimpeltjes aan te pakken

 

Deze skinbooster behandeling speciaal ontwikkeld voor het ooggebied geeft het beste resultaat in een serie van 3 behandelingen. Afhankelijk van de indicatie kan deze behandeling het beste gecombineerd worden met een aanvullende injectable behandeling.

Harmonie in het gezicht

Het is belangrijk om de kenmerken en de balans in het gezicht individueel in kaart te brengen en basis van deze analyse kunnen we het perfecte behandelplan opstellen. Iedere gezicht is uniek. Drs. Daria Voropai kijkt altijd naar het totaalplaatje; cosmetische gezichtsverbetering gaat niet om 1 trip naar de kliniek, het is een langdurig plan wat naarmate we ouder worden steeds wordt gefinetuned. De focus ligt op het naar voren brengen van de sterke features en het verdoezelen van minder sterke features.

FAQ

Waarom deze behandeling bij Drs. Daria Voropai?

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts. Door haar extensieve internationale vooropleidingen en ervaring binnen cosmetische geneeskunde is het lezen van gezichten haar specialisatie en geeft zij veel masterclasses aan collega’s. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden.

Hoe bereid ik mij voor op een filler behandeling?

Bij een filler behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Tijdens de behandeling werken we met ijs packs om na het prikken de huid meteen te koelen. Daarnaast werkt Drs. Daria Voropai tijdens haar behandelingen zoveel mogelijk met een canule. Deze manier van prikken is de meest veilige manier en zorgt voor minder kans op blauwe plekjes. Wij adviseren je om een week voor de behandelingen te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Nazorg injectable behandeling

Het herstel na een filler behandeling verloopt vrij snel. Je geniet vrijwel meteen na de behandeling van het resultaat. Het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Direct na de behandeling kun je wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekjes. Na de behandeling krijg je een protocol mee naar huis met tips voor een zo snel mogelijke recovery van de behandeling.

 

  • Na de behandeling heeft de huid rust nodig. Breng de eerste dag na de behandeling geen make up aan en bescherm de huid goed tegen de zon met een SPF50.
  • Drink de eerste 24 uur geen alcohol en ga niet sporten. Vermijd ook extreme temperaturen zoals de zonnebank en sauna´s.
  • Wanneer je een pijnstiller nodig hebt kies dan voor paracetamol in plaats van aspirine of ibuprofen omdat de laatste twee een stimulerend effect kunnen hebben op blauwe plekken.

Consult bij Drs. Daria Voropai in Amsterdam

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

 

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

 

Na het consult kun je een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.